Pochwa do M.O.D Razorback
Napisano Ponad rok temu
Jedyna moja uwaga dotyczy pochwy to tego noża. Tej, która jest dodawana standardowo nie można niczego zarzucić, za wyjątkiem: no właśnie: pochwa jest przeciętna. Nawet noże CUDA wydają się mieć lepsze pochwy niż było, nie było M.O.D Razorback.
Czy ktoś z Was spotkał sie może kiedyś z jakąś firmą oferującą bardziej zaawansowane pochwy do tego noża.
Z górki dziękuję
Tatoine
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Powiem jednak tyle, iż Razorback to nóż o niezwykle agresywnym ostrzu. Z pewnością do krojenia, strugania itp istnieją lepsze noża, ale ten nóż został stworzony właściwie do jednego celu: przebijania.
Napisałem już wcześniej, iż jedyne co M.O.D mogłoby po prawić w tym nożu to pochwa. Ta którą otrzymujesz wraz z Razorbackiem jest bardzo wygodna i stabilna, a jednak od tej firmy możnaby oczekiwać czegoś exstra. Wcześniej miałem Cammilusa Cudę i tamta pochwa sprawiałą wrażenie bardziej zaawansowanej. Pytanie tylko, czy w takim przecinaku pochwa w stylu Cudy znalazłaby zastosowanie...
Wojtek22 (dziekuję Wojtku!) przesłał mi adres strony produkującej pochwy do noży. Jeśli okaże się, że moje odczucia związane z pochwą potwierdzą się w praktyce, wówczas ją zmienię. Noża Razorback nie zmienię jednak na pewno.
Tatoine
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ekhm - walka nożem na wesoło...
- Ponad rok temu
-
szukam noża...
- Ponad rok temu
-
Jaki wisiorek?