Kilka pytań?
Napisano Ponad rok temu
1 Czy ktoś kiedyś słyszał o Michale Górskim(4 dan nisho aikido)jeśli tak to co o jego aikido myślicie?
2 Czym różni się nisho aikido od tradycyjnego(troche na ten temat wiem ale chciałbym dowiedzieć śię więcej)
3 Co było by dobry uzupełnieniem aikido(chodzi o dodatkową sztuke którą można ćwiczyć)
4 Wyżej wymieniony Michał Górski chwali się, że jest posiadaczem jedynego 4 dana w nisho aikido, czy jest to prawda?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak śię składa, że ćwicze w jego ;lubie. Jednak gdy ostatnio śie spytałem to w sumie powiedział, że nadal ma najwyższy stopień?Słyszałem , ż po ostatnim stażu Nisho w Polsce sytuacja z jego 4 danami nieco sie zmieniła ale to tylko pogłoski, więc nie będe rozwijał tematu. Skoro tak twierdzi to może zapomniał o swoim klubowym koledze Jeżeli Cię to dręczy, to najlepiej nawiązać kontakt z kimś bliżej mistrza i sprwdzić to. Internet łączy ludzi
Napisano Ponad rok temu
3 Co było by dobry uzupełnieniem aikido(chodzi o dodatkową sztuke którą można ćwiczyć)
ja postanowilem pochodzic troche na karate shidokan i zmniejszyc ilosc treningow aikido. mam nadzieje ze to polaczenie bedzie pozyteczne
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Walka
- Ponad rok temu
-
Sunadomari Kanshu - 9dan Aikikai
- Ponad rok temu
-
Meguri