boogie: cougar jaki jest kazdy widzi
capo ubranka
Napisano Ponad rok temu
boogie: cougar jaki jest kazdy widzi
Napisano Ponad rok temu
O tym, że przychodzi moda na capo pisali m.in. w "Machinie".kurde.jakas moda a ja słysze od niej tylko od tych co to uprawiają.jeszcze nigdzie indziej nic nie słyszałem a wy już o modzie ?
spokojnie...na razie to tylko jedna koszulka do mody waszej sztuce tańczenia daleko...
W wielu kolorowych czasopismach dla pań było o niej, np. "Oliwia".
W TV w programach takich jak np. "Bar" "Dwa Światy".
Głośno było za każdym razem jak był organizowany Festiwal Kultury Afrobrazylijskiej (dzienniki w TV, wzmianki w gazetach).
Coraz częściej i więcej mówi się o capo. Jest popularniejsze. Więcej osób ćwiczy i wie co to wogóle jest. Jest pewna moda na to.
8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem bardzo ciekawy pomysl z ta kolekcja.Tylko racja,ze bedzie wuchta lochow z tymi koszulkami,ale coz moda przeminie,a Capoeiristas beda mogli te koszulke nosic zawsze.
z calym szacunkiem ale ta kolekcja jest beznadziejna i chodzi mi przede wszystkim o jakosc i sposob wykonania. mi to bardziej przypominalo ciuchy ze stadionu i niz markowe ubranie.
Napisano Ponad rok temu
jak to zobaczylem to :splat: biale cos, fason - porażka (jak moje spodnie do aikido
moim zdaniem duzo lepsze są juz ot choćby czarne koszulki z naszego warszawskiego batizado. Mają takie fajne biale logo na klacie (po lewej, jestem w niej na avatarku). Uwierzcie, ze naprawde fajne
Napisano Ponad rok temu
Szkoda, ze juz nie bedzie mozna takiej sobie kupic
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem bardzo ciekawy pomysl z ta kolekcja.Tylko racja,ze bedzie wuchta lochow z tymi koszulkami,ale coz moda przeminie,a Capoeiristas beda mogli te koszulke nosic zawsze.
z calym szacunkiem ale ta kolekcja jest beznadziejna i chodzi mi przede wszystkim o jakosc i sposob wykonania. mi to bardziej przypominalo ciuchy ze stadionu i niz markowe ubranie.
Nie wiem,nie widzialem.Ale sam pomysl nie jest az tak zly.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
p.s.
zdaje sie ze to moj 1-szy post, zatem witam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Teraz na wybieg zapraszamy modeli prezentujących kolekcję wiosna/lato '2003 "na artesa"
Ostatnio wielką popularnością cieszy się u mężczyzn kompozycja bluzy z kapturem w kolorze czarnym oraz założona na jej wierzch firmowa (koniecznie biała!) koszulka z logiem grupy. Jeśli chcesz wykazać się poświęceniem - zedrzyj z kilku palców stopy naskórek i owiń białym plastrem.
Jeśli jesteś na tyle odważny, zawsze możesz wyjść na ulicę w firmowym stroju treningowym
Hehe, to tak z przymrużeniem oka, z obserwacji własnych
Napisano Ponad rok temu
tyle krzyku o jedna koszulke... cieszcie sie, ze nikt nie bedzie sprzedawal abad + koszylki capoeira jako wspanialego kompletu na letnia przechadzke w gorace popoludnie
Oby nigdy nie powstala moda na abady.Ale watpie,bo w Bad Boyu sa juz jakies abady,a jakos jeszcze nie widzialem na ulicy nikogo w tych abadach.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
CAPOEIRA - REALNA WALKA ?- Ponad rok temu
-
kontuzje- Ponad rok temu
-
Kobietki ;)- Ponad rok temu
-