Czy zdarzyło się wam coś takiego?
Napisano Ponad rok temu
oczywiscie wszyscy co to widzieli to w śmiech ale zastanawiam sie czy wam się coś takiego zdarzylo - bo to nie wątpliwie rzadka sytuacja :wink:
dzis na treniningu Judo walczylem z starszym panem (niezła technika) w stójce - no i troche sie poszarpanlismy (wyciągnął mi Judoge z pasa) no i ładnie mnie podpuscił i zrobil o-soei nage ( mniej więcej taki rzut jak na filmiku na stronie
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
nic by w tym nie bylo dziwnego gdyby nie to że została mu w rekach moja judoga (bluza ) rotfl 8O
to niewątpliwie rzadka sytuacja
czy wam sie coś takiego zdarzylo ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Lepsza sytuacja - w parterze gościa chwyciłem za pas -i on pękł (pas, nie gość!! :wink: ) - miał chyba podróbkę... Do końca treningu ćwiczył w samym doboku... 8) - działo się to na TKD.
Napisano Ponad rok temu
nic by w tym nie bylo dziwnego gdyby nie to że została mu w rekach moja judoga (bluza ) rotfl 8O
to niewątpliwie rzadka sytuacja
czy wam sie coś takiego zdarzylo ??
Hm. Mnie sie zdarzylo cos podobnego Na treningu Shotokan, mielismy onegdaj wlasnie cos w rodzaju zapasow no i - jako ze trudno mi bylo znalesc partnera w mojej kategorii wagowej - walczac (bez specjalnych jakichs klopotow z gosciem duzo lzejszym od siebie, po jakiejs szamotaninie "wytrzepalem" go z jego karategi - jego bluza zostala mi w reku, a on polecial w samych spodniach dalej - na klepki
Napisano Ponad rok temu
2. w czasie rozgrzewki- skłony do stóp- koledze podarły się całe spodnie (z tyłu na szwach) czym bardziej się schylał tym bardziej się darły... w końcu do niczego się nie nadawały i musiał je zmienić
Napisano Ponad rok temu
Dobrze że noszę getry pod spodem ale i tak ludzie mieli radochę.
Napisano Ponad rok temu
Sensei pokazywał na mnie jakąś technikę w parterze. Jak wstałam zeby odejść na miejsce to mi spodnie zleciały.
Dobrze że noszę getry pod spodem ale i tak ludzie mieli radochę.
Nick masz Niebieski, a jesteś dziewczyną???
Napisano Ponad rok temu
Nawet pasa nie mam niebieskiego
Napisano Ponad rok temu
A co sobie będę żałować - tak mi się jakoś spodobało.
W sumie racja ;-)
Napisano Ponad rok temu
Działo się to na treningu TKD... Kopaliśmy w tarcze twimyo nopi dollyo chagi (kopnięci okrężne po łuku z wyskoku powyżej głowy). Kumpel, który był ze mną w parze opuścił za nisko spodnie od do boku i w momencie kopnięcia poszedł mu szew na kroku... Dziura średnicy ok. 10 cm wzbudziła wśród innych ćwiczących prawdziwy szał śmiechu :wink: No cóż... z drugiej strony bardzo praktyczne rozwiązanie: właściwa wentylacja ud, krocza i bioder zapewnia lepsze rezultaty
Pzdr CarpeDiem
Napisano Ponad rok temu
3 dan judo, pracując na jakiejś mordowni jako ochroniaż w czasie zadymy złapał gościa za fraki, wykonał piękny rzut przez plecy i ...
się mocno zdziwił, bo w ręku miał koszulkę faceta a ten stał zajego plecami.
Gdyby nie pomoc kolegi ochroniaża który splombował zadymiarza,było by krucho.
Napisano Ponad rok temu
Moj mistrz,
3 dan judo, pracując na jakiejś mordowni jako ochroniaż w czasie zadymy złapał gościa za fraki, wykonał piękny rzut przez plecy i ...
się mocno zdziwił, bo w ręku miał koszulkę faceta a ten stał zajego plecami.
Gdyby nie pomoc kolegi ochroniaża który splombował zadymiarza,było by krucho.
no to miał niezłą akcję )))
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
clip
- Ponad rok temu
-
Dlaczego zaczeliscie trenowac MA?
- Ponad rok temu
-
komandosi sredniowiecza
- Ponad rok temu
-
shaolin kempo...?
- Ponad rok temu
-
Sztuka walki indywidualnie?
- Ponad rok temu
-
Street fighting
- Ponad rok temu
-
WAKACJE 2003
- Ponad rok temu
-
Czy lepiej jest cwiczyc bjj czy karate kyokushin?
- Ponad rok temu
-
Czy lepiej jest cwiczyc bjj czy karate kyokushin?
- Ponad rok temu
-
uderzacze kontra łapacze
- Ponad rok temu