Pierwszy kontakt
Napisano Ponad rok temu
Tak na prawde to nie chodzilo mi o sytuacje : Podchodzi typ i pyta sie o godzine a ty do niego " chlopcze, ty zycia nie lubisz?".
Raczej idziesz ulica a podchodzi 2'ch jakis matolow i jest jakas gadka np : " dotykales mojej siostry " - pewnie nie ma, " 4 lata temu wyrzuciles papierek pod moja klatka schodowa" itd. Nie ma rozwiazania idealnego, ja tak robie, kazdy mozze inaczej, ale takie jest moje zdanie.
Poza tym po takim texcie zyskujesz 3,4 sek, zanim chlopaczek dojdzie do siebie po twojej beszczelnosci- warto zyskac te sek. dla siebie.
Poza tym nie lubie przepraszac buraka za cos czego nie zrobilem, poza tym unosic sie zbytnio jak gadam z burkiem, jak z ziomkami przy jakiejs wodeczce, piwku to tak, ale nie jak gadam z nieznajomym- wtedy spokoj.
Napisano Ponad rok temu
" Niedziel. Jak czytałem twojego sotaniego posta a dokładniej punkt 6 to przyponiałą mi sie kwestia z pewnego anime.
Bandzior: Jak się nazywasz ?
Szermierz: Po co mam móić martwemu człowiekowi moje imię ?".
Moze minalem sie z powolaniem ja chce byc dialogowcem
A tak serjo to napisz co bylo potem. To zobaczymy czy taki zly byl ten p6. :?
Napisano Ponad rok temu
ktos sie czepia tylko oto zebys go przeprosil
moze i czasami trzeba powiedziec "sory stary" chocby nawet poto zeby nie doprowadzic do walki
chyba ze jestes naprawde MASTA i nie boisz sie ze gosc ci cos zrobi ale ...lepiej nie lekcewazyc nikogo
Napisano Ponad rok temu
Ma sobie na mnie sfrustrowany lamusik podnosic samoocene ?
Napisano Ponad rok temu
moze i wygrasz ale poco walczyc ?
Napisano Ponad rok temu
Niebede sie plaszczyl, mowilem ze nie umiem, nie lubie.
A co do ww syt to mowilem ze mniedresiki, czy nikt inny nie zaczepia.
Napisano Ponad rok temu
ja tez nie lubie ale czasami lepiej sie poswiecicNiebede sie plaszczyl, mowilem ze nie umiem, nie lubie.
Napisano Ponad rok temu
Zawsze zaczepka mojej osoby konczy sie dymem.
Co do dresikow to jak ide to "na lawkach milkna rozmowy ".
Ja nie mam problemu z zaczepianiem mnie.
Napisano Ponad rok temu
noi fajnie masz )Co do dresikow to jak ide to "na lawkach milkna rozmowy ".
ale przeciesz MA nie ucza tego zeby odrazu walczycZawsze zaczepka mojej osoby konczy sie dymem.
Napisano Ponad rok temu
ale przeciesz MA nie ucza tego zeby odrazu walczycZawsze zaczepka mojej osoby konczy sie dymem.
No tak, ale mnie tego nie uczyli :wink:
Tak naprawde to jestem taki, ze jak chlopak jakis mnie zaczepia to mu pierwszy text przepuszcze, nawet drugi, ale zazwyczaj sa nastepne, i co zrobic????
Napisano Ponad rok temu
mozna odejsc a mozna walczycNo tak, ale mnie tego nie uczyli
Tak naprawde to jestem taki, ze jak chlopak jakis mnie zaczepia to mu pierwszy text przepuszcze, nawet drugi, ale zazwyczaj sa nastepne, i co zrobic????
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie zgadzam sieW sumie to zawsze tak jest, że jak się przechodzi obok ławki, na której dresy stoją, to nagle ich rozmowy milkną i skanują przechodnia zabójczym wzrokiem .
przewaznie skejty strzelaja ttexty typu czesc , co jest , hip hop rulez
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
butelka
- Ponad rok temu
-
Jak sobie poradzić na ulicy??
- Ponad rok temu
-
Drugi, i inne środki
- Ponad rok temu
-
opinia osob trenujacych o ulicy ;)
- Ponad rok temu
-
trudne chwile, w ktorych mozna sprawdzic siebie...
- Ponad rok temu
-
afirmacje i inne
- Ponad rok temu
-
Bójka kibiców we Wrocławiu [Superwizjer]
- Ponad rok temu
-
Niezle filmiki :)
- Ponad rok temu
-
ebooki dla kobiet