aminokwasy i witaminy
Napisano Ponad rok temu
Mam 17 lat, mam 180 wzrostu i ważę 50kg Zaznaczam że mam tez chorą wątrobę.
Jeżdżę sporo rowerem i chciałbym abyście doradzili jakieś BCAA czy coś w tym stylu. Zaznaczam ze dieta wysokokaloryczna w moim przypadku nic nie daje. Nie chce być jakimś koksem 2x2 tylko zwiększyć wytrzymałość i siłę.
Z tego co czytałem to większość preparatów zamienia "tłuszcz w mięśnie" lecz ja mam problem z powodu jego braku.
Najlepiej żeby było to w postaci tabletek. Patrzyłem TREC-a nitrobolona w tabletkach i BCAA ale czy mógłbym brać któreś z tych rzeczy ?
Pozdrawiam Jaro.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie chce być jakimś koksem 2x2 tylko zwiększyć wytrzymałość i siłę.
Od kiedy jabłczan kreatyny nie zwiększa siły i wytrzymałościNitrobolon to pomper więc nic ci nie da.
Jaro4 najlepiej idź do lekarza i się go zapytaj czy wolno Ci brać odżywki, mi się wydaje jednak że problem może być również w diecie... Ile kalorii dziennie spożywasz Najlepiej napisz Swoją dietę w dziale Dieta a my Ci ją poprawimy jak coś będzie nie tak. Kup Sobie witaminy tak jak pisze Litwin - bo to jest absolutna podstawa. Jaro4 rozumiem że po za siłą i wytrzymałością chcesz trochę przytyć tak
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Chciałbym mieć tylko więcej siły i wytrzymałości no i może żeby mi trochę masy przybyło.
Nie liczę kalorii tego co jem. Mogę tylko powiedzieć ze jem dużo jogurtów, serów, pije mleko itp. Moje odżywianie się to raczej kanapki itp. Jeśli za dużo zjem tłustego to puchnie mi wątroba i potrafię to zwrócić przodem. Ale zapytam się lekarza. Dzięki za rady.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No wiec co kupić ? zdecydowałem ze kupie wyroby firmy Trec wiec powiedzcie co wybrać. Mam na wydanie 60zł
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nitro 1 ma w sowim składzie jabłko, zobacz Sam: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]Nitrobolon II to jabłczan,a I to pomper,ale pisze się tylko Nitrobolon,jednak gdy mówimy o stacku to zawsze się dodaje II
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
swoja droga nie wiem czy tylko ja to widze ale butelka BCAA z Trec'a mi przypomina produkty z ALRI.... i jeszcze ta nazwa "Anabolic" . Bez komentarza.
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
A arginina i cytrulina przecież pompująWątpie by arginina i cytulina wpływała na siłe,to raczej składniki odpowiedzialne za pompe,ale jak uważainaczej,to niech to je.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
Zwiększa sile i wytrzymałośćNo ale czy pompa wpływa na wzrost siły?Wątpie,jedynie poprawia jakość treningu,ale po co pomper komuś kto chce poprawić siłe i wydolność?Na to są Beta Alanina,kreatyna,aminy(białko),l-karnityna.
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu