Co wam daje Capo ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Capoeira uspokaja moją "dusze" sprawia ze jestem "w niebie"
Ale tak konkretnie mowiąc to capoeira sprawia ze świat staje sie lepszy
Świat bez capoeira był by niczym tzn. pełną nudy dziurą
Mozliwe ze ktos jeszcze sie wypowie na ten temat ale ja powiedzialem swoje (moze ktos poprze moje zdanie)
pozdrooffka
AXE!!!
Napisano Ponad rok temu
Dzieki Capoeira zapominam o tym co sie dzieje dookola mnie (chodzi mi o te zle rzeczy )Caly dzien mysle tylko o tym co bede robic na nastepnym treningu.Zycie bez Capoeira nie ma sensu przynajmniej dla mnie.Nikt tego nie doswiadczy dopoki nie zacznie trenowac Capoeira.
Pozdr. All
Napisano Ponad rok temu
moje obawy myly bez podstawne
OK jeszcze raz THX
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiec czytam te wypowiedzi i jedno pytanie mi sie nasuwa , palicie cos przed treningami ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Seiken napisał
Nie ma ludzi na Capoeira za starych czy tez nieprzystosowanych genetycznie, sa tylko tacy, ktorzy nie chca jej cwiczyc.sorry , ale na Capo jestem juz za stary i chyba genetycznie nieprzystosowany(...)
Capoeira jest czyms wiecej niz inne sztuki walki. To tak jakbys conajmniej chodzil na zwykle treningi, gimnastyke, chorek, ognisko muzyczne i spotkania towarzyskie na raz . Nie latwo jest wytlumaczyc to osobie postronnej . (Mnie osobiscie boks wydawal sie tylko zwyklym mordobiciem zanim nie przeszedlem sie na trening).
Nie, nic nie pale przed, po ani tymbardziej w czasie treningu
Pozdrowka!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Seiken napisał
Wiec czytam te wypowiedzi i jedno pytanie mi sie nasuwa , palicie cos przed treningami ?
Jesteśmy dużymi dziećmi, więc każdy może robić co chce, a Capoeira nie jest chyba jakimś szczególnym bodzcem żeby zacząć palić....
Zresztą chyba większość osób zgodzi się ze mną, że Capoeira sama w sobie jest jak narkotyk, więc..... :-)
Napisano Ponad rok temu
Osobiscie Capo daje mi lepsza kondycje,wieksza sile i pewnosc siebie,spryt,lepszy refleks i odwage.Poza tym w.w. przynaleznosc do grupy zmienia czlowieka pozytywnie.Mowiac krotko,Capoeira zmienia mentalnie i fizycznie.
Napisano Ponad rok temu
ps. jezeli chodzi o palenie to tylko fajeczki i cygara na jakies wieksze okazje
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jogo (duro/bunito) - filmy
- Ponad rok temu
-
JAK ZACZĄĆ ĆWICZYĆ???
- Ponad rok temu
-
Roda 11.V i pokaz w Silver Screen
- Ponad rok temu
-
Model berimbau
- Ponad rok temu
-
Niedziela 4 Maja
- Ponad rok temu
-
Capoeira-dyscyplina olimpijska?
- Ponad rok temu
-
Berimbau za darmo - kto nie ma, niech zajrzy tutaj!
- Ponad rok temu
-
Techniki z innych sztuk walk
- Ponad rok temu
-
Capoeira w Lublinie
- Ponad rok temu
-
Wizytacja w weekend 2 maja !!
- Ponad rok temu