Oh niestety drogi Łabędziu Twoje wnioski są zdecydowaną nadinterpretacją
Niestety, widzę, że nie i szczerze mnie to martwi
...rozumiem, że uczestnicząc w stażach swoich organizacji prosisz nauczyciela o przywiezienie ksera dyplomu , bo nie daj Boże coś manipuluje żółtek jeden
Argument dobry - masz rację nie robie tego. Ale jesłi ty masz życzenie obejrzeć dyplom któregoś z shihanów to sadze że da się jakoś załatwić. A przede wszystkim nie widze w tym nic oburzajacego
I żebyś ... może należy spróbować trochę sparringów
Hym, czyzbym wyczuwał groźbe, czy propozycję challengeu
8O A więc siłę argumentów zastapił argument siły
Poraz 1000 pisze, że o wartości szkoły/ mistrza etc. nie trzeba mnie przekonywać... zreszta odsyłam do poprzednich postów
Zapomiałem odpowiedzieć na 'wal śmiało' - nie zamierzam, niech każdy pierze brudy u siebie, świat jest ich pełen, a ja nie zamierzam zostać internetowym wojownikiem PRAWDY....cokolwiek to słowo znaczy
Prawda jest tylko jedna Dla watpiących i poszukujących tego co mam namysli podaję definicje:
prawda (słownik języka polskiego)
I rz. ż Ia ‘idea, zasada, teza uważana powszechnie za niepodważalną, wynikająca z ludzkiego doświadczenia albo dowiedziona naukowo’
prawda (słownik języka polskiego)
II rz. ż Ia, blm
1. ‘to, co zaistniało, istnieje rzeczywiście i jest niezależne od subiektywnych doznań i ocen; obiektywna rzeczywistość’
2. ‘interpretacja, przedstawienie faktów zgodnie z realiami, odpowiadające temu, co istnieje w obiektywnej rzeczywistości’
Podkreslam jeden element w definicji
jest niezależne od subiektywnych doznań i ocen, a ty wciąż o tym piszesz, To ważne ja nadal szanuje twoje oceny i doznania, ale to cały czas nie posuwa nas do przodu w tej dyskusji.
I na koniec: ja sie poddaję; mur o jaki odbiłem sie w tej sprawie po prostu mnie zniechęcił do dalszego pytania :nie: i na tym raczej kończe mój udział w tej dyskusji jako jałowym zajęciu - grze w pomidora jak napisał Grogos