Nowe białeczko
Napisano Ponad rok temu
skład w:
w 100 g
w 30 g
Białko 80 g 24 g
Tłuszcz 5 g 1,5 g
Węglowodany 4 g 1,2 g
Kupiłem bo w poznaniu nie moge dostać ostrowi a olimp jest troche za drogi.
Zaczynam od poniedziałku.
ps. czy jeśli będę brał 60 gram zamiast 90 (żeby dłużej starczyło) to czy jest w ogóle sens tak brać? (nie mam jakiejś szczególnej diety)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie tak, zamiast odżywek kup Sobie jedzenieJak nie masz diety to samo białko ci nic nie da.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie tak, zamiast odżywek kup Sobie jedzenie
Powiem tak. Jeśli chodzi o dietę to jestem pewny że dostarczam dziennie odpowiednia (albo i wyższą ) porcję węglowodanów (które łatwo znaleźć w produktach), tłuszczy ( tym bardziej ) i sporo białek ( ale tego już nie tak łatwo znaleźć w tym co jemy ) dlatego kupiłem to białko. Różnica w mojej diecie polega na tym że nie trzymam norm czasowych. Ale jem często, dużo , to co znalazłem w jakimś podwieszonym temacie (produkty) no tylko nie trzymam tych godzin.
Dlatego zamiast gainera kupilem białko.
Napisano Ponad rok temu
-jeśli chcą 30 gram preparatu, czyli 6 czubatych łyżeczek to mają być one tak na hama czubate ( nałożyć tyle ile się da) czy tak po prostu czubate?
-Jeśli rozpuszczam w szklance i zostają grudy na wierzchu to moge je bez problemu wypić?
Napisano Ponad rok temu
odświeżam temat Mam 2 pytania
-jeśli chcą 30 gram preparatu, czyli 6 czubatych łyżeczek to mają być one tak na hama czubate ( nałożyć tyle ile się da) czy tak po prostu czubate?
-Jeśli rozpuszczam w szklance i zostają grudy na wierzchu to moge je bez problemu wypić?
pyt1) kup sobie wage nie bedziesz mial problemow z prawidlowym odmierzeniem ilosci produktu
pyt2) kup sobie szejker nie bedziesz mial problemow z grudami
Napisano Ponad rok temu
pyt1) kup sobie wage nie bedziesz mial problemow z prawidlowym odmierzeniem ilosci produktu
pyt2) kup sobie szejker nie bedziesz mial problemow z grudami
no dobra ale to nie jest odpowiedź na moje pytanie.
Napisano Ponad rok temu
no dobra ale to nie jest odpowiedź na moje pytanie.
no normalne łyżki ale najlepiej jak byś miał miarke
wymieszaj mikserem to nie będziesz miał gródek
Napisano Ponad rok temu
no normalne łyżki ale najlepiej jak byś miał miarke
wymieszaj mikserem to nie będziesz miał gródek
Nie no bo po prostu moge zrobić normalne czubate a moge taki na hama nakładać jak najwięcej i wtedy wychodzi mi pół szklanki dzisiaj załatwie sobie miarkę to nie będzie problemu. A z tymi grudkami to chodziło mi o to czy będą się gorzej wchłaniać czy coś bo 200 ml wody na 30 gram białka jest... mało.
CO do smaku tego białka. Niby naturalny, ale jak dla mnie okropny. Wypić w każdym razie się da. Leciutko się pieni.
Napisano Ponad rok temu
jesli bedzie ich nieduzo to jak lubisz to wypij (ja bym sie zrzygal ) albo poprostu wybierz je lyzeczkąNie no bo po prostu moge zrobić normalne czubate a moge taki na hama nakładać jak najwięcej i wtedy wychodzi mi pół szklanki dzisiaj załatwie sobie miarkę to nie będzie problemu. A z tymi grudkami to chodziło mi o to czy będą się gorzej wchłaniać czy coś bo 200 ml wody na 30 gram białka jest... mało.
CO do smaku tego białka. Niby naturalny, ale jak dla mnie okropny. Wypić w każdym razie się da. Leciutko się pieni.
Kiedy spojrzysz w oczy pięknej dziewczynie
nie odmowisz mi tych slow, ze jest zycie pozytywne...
Jedyne granice są w Twojej głowie !
Nie potrzebuje plusików, wazne jest to, że mogłem pomóc.
Napisano Ponad rok temu
jesli bedzie ich nieduzo to jak lubisz to wypij (ja bym sie zrzygal ) albo poprostu wybierz je lyzeczką
albo poprostu rozgniec je lyzka o szklanke i po problemie
Napisano Ponad rok temu