Mam długie włosy. Długie tzn ; 53-58 cm (niechce mi się mieżyć).
Chodze na siłownie 4 razy w tygodniu a myje je po przyjsciu do domu. Suszenie zajmuja jakie 20 minut. Potem się zakłada gumke:P i włosy ani nie lecš na oczy ani wogole się o nich nie myli ... (czasami można je sobie gdzie przygniec. Jeżeli chodzi o Bjj, zapasy, judo to długie włosy sš dużym problemem ale jeżeli chodzi o szttuki walki udeżane to warkocz załatwia sprawe w 100 %. Co do prowokowania to wiadomo że drechów prowokujš. W 90 % kończy się na pokrzykiwaniu ale na te nieszczęsne 10 % też udało mi się KILKA razy trafić... W mojej szkole miałem długie włosy jako jedyny chłopak i wiem co to presja otoczenia. Walić ich
. Jak kto chce miec długie włosy to musi sobie zdawać sprawe że to troche więcej roboty niż z jeżem (też kieddy takjowe miałem) ale sš takie chwile dla których warto się męczyć
Mojej dziewczyynie sie moje włosy podobajš a mam wielkš radoche jak widzi jak np. na rockowych imprezach laski się na mnie gapiš bo w sumie w dzisiejszych czasach kole z pól metrowymi czarnymi lokami to niewšdpiwa żadkoc...
Heh ale sobie dosłodziłem
POZDRAWIAM