Długie włosy na ulicy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja tez mialem dlugie wlosy, jakies 4 lata temu.
scielem bo mnie znudzili i wkurzalo mnie to ze myla mnie z dziewczyna
jechalem kiedys z siora i podeszla jakas kobieta pytajac sie czy jestesmy siostrami, fucking shit i zeby to 1 raz, ale czesto mi sie to zdarzalo wiec sie zgolilem i jest ok juz :D
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale jednek krotkie wlosy sa duzo lepsze
Napisano Ponad rok temu
O gustach sie nie dyskutuje, temat juz byl, ta edycja zamienia sie w czat.ale jednek krotkie wlosy sa duzo lepsze,
Trzeba bylo zapuscic brode a nie scinac wlosy, A długich włosów nie lubie.
A jak się nawalisz to możesz się pomylić i rano będzie wstyd.
Z tych samych powodow nie rozumiem czemu kobiety nosza meskie fryzury. Ale coz nie musze na szczescie rozumiec wszystkiego
itd...
BTW: temu panu co sie myli kobieta z mezczyzna to uswiadamiam ze jest cos takiego jak drugorzedne roznice w budowie anatomicznej nie tylko roznica w dlugosci wlosow.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
okurat były sparingi, i spadła mi gumka . To była masakra.
8O No to zonk!
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A maszynka elektryczna niech sie stanie Twoją najbliższą przyjaciółką!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ostatnio na barbakanie mnie kiolo z dredami chcial zdemolowac.
ale dredy dobrze sie w rece trzymaja:))
Napisano Ponad rok temu
"oh ja uwielbiam zlapac jakiegos hippisa czy punola z dlugimi wlosami( a juz wogole pacyfiste) za długie włosy"
hmmm, a podobno uczymy się walki aby bronić się.....
jak widać także przed pacyfistami
Napisano Ponad rok temu
oh ja uwielbiam zlapac jakiegos hippisa czy punola z dlugimi wlosami( a juz wogole pacyfiste) za długie włosy
ale dredy dobrze sie w rece trzymaja:))
Taaaa
Bzle sobie tzlko dresikw nie pochlapac
Napisano Ponad rok temu
pochrzaniły mi się ustawienia klawiatury
Napisano Ponad rok temu
8O 8O chciał Cię dojechać dredziarz :? :? To jest diablo dziwne. Wszyscy Dredziarze jakich znam to ludzie brzydzący się przemocą. Po raz pierwszy słyszę o bójce w której gość z dredkami jest agresorem (bo niestety dredziaże często są lani na prawo i lewo).
Tak po prawdzie to sam mam dredy i jestem osobą raczej spokojną.
Skoro już tu jestem to może napisze 2 słowa o dredkach w MA.
W czasach kiedy jeszcze trenowałem capoeire i miałem normalne długie włosy to zawsze dostawałem PIER*OLCA kiedy w roda po szybszym kopnięciu spadała mi frotka i twarz pokrywała mi szczelna kurtyna włosów. To była masakra. Ale po zrobieniu dredów wszystko się zmieniło. Po pierwsze związane w kucyk dredy w ogóle się nie rozwalają i można bez obaw robić nawet najdziksze ewolucje. Po drugie, jak nie są związane to i tak prawie nie zasłaniają widoku i można bez przeszkód ćwiczyć. Oprócz gry w Roda testowałem je ze znajomym kickboxerem i też było dobrze. Nie wiem jak sprawdzają się w parterze (podejrzewam ze jednak niezbyt dobrze) ale na treningi stylów uderzanych są idealne.
Co do ulicy to sprawa nie jest tak różowa. Niedawno miałem niemiłe doświadczenia z śmieciem który chciał wymusić ode mnie pieniądze. Wywiązała się bójka, doszło do zwarcia i złamas złapał mnie bobki:evil: . Miałem farta i udało mi się wsadzić mu kolano brzuch zanim on rozsmarowałby mi twarz na swoim. Dobrze też że mi dredków nie wyrwał.
Dredy w walce ulicznej to kategorycznie nie jest dobry pomysł. Ale poza tym to jest to genialny, dający swobodę fryz. Co prawda, na początku, przez jakiś czas nie można ich myć, robi się po nich straszny łupież, ciężko kupić środki do pielęgnacji, po umyciu szamponem z odżywką dredy, (zwłaszcza młode) się rozpieprzają, poza tym, trzeba je co jakiś czas dokręcać i dziergać szydełkiem i w ogóle jest z nimi cholernie dużo roboty ale i tak BOBKI RULEZ !!!!
Napisano Ponad rok temu
Co do ulicy to sprawa nie jest tak różowa. Niedawno miałem niemiłe doświadczenia z śmieciem który chciał wymusić ode mnie pieniądze. Wywiązała się bójka, doszło do zwarcia i złamas złapał mnie bobki:evil: .
No wiesz.. wstyd
Nie dość że masz dredy, to jeszcze chciałeś "zdemolować" pana co tylko chciał parę groszy na wiśniową prytę.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Sorki !! Rozmażyłem się!! :)
Ale poważnie - kobieta + długie włosy = OK
Facet + długie kudły (bez obrazy) = ABSOLUTNIE NIE OK!!!
Choć nie wiem czemu w jakiś niewyjaśniony sposób to działa na kobiety. 8O Wczoraj byłem na koncerciku w klubie "Od zmierzchu do świtu" i na scenie pod koniec spiewał taki kolo: 199 cm wzrostu , chudy jak patyk (ledwo na nogach z niedożywienia stał ), twarz jakby mu ktoś zryw na buzi czołgiem zrobił ( taki ala janosik !!) ... no i długie włosy do pasa.
Kobiety obecne na sali to jakby mogły to by majtki przez głowe sciągały!!!
"Jaki on piękny!!", "Jakie ma wspaniałe włosy", "Ciekawe jakiego ma.." 8O
PARANOJA!!!!!!
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
A tym kobietom na koncercie sie nie dziwie - tyle ogolonych lbow wokol, ze jeden z dlugimi robi juz niezle wrazenie. Jedna z cech dobrego marketngu jest WYROZNIAC SIE!
K_P
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
JEET KUNE DO nareszcie w warszawie
- Ponad rok temu
-
Wybór
- Ponad rok temu
-
Kolka