Długie włosy na ulicy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie chodzi mi o to czy prowokują ale czy nie przeszkadzają w walce
Hm...czy prowokuja to zalezy...kogo i gdzie...
Czy przeszkadzaja...Jest za co zlapac...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bartek: mozna je spiac
Temat juz byl walkowany rzeczywiscie.
Napisano Ponad rok temu
hm...mam calkiem szczere pytanie: po jaki ch (czemu) facet ma dlugie wlosy?? jaki jest tego powod?
Odpowiem ci :
Bo sa zajebiste i kobiety na nie leca 8)
Sam posiadam dluuugie wlosy (spiete).
P.S. jak sie noz nosi przy sobie to zawsze mozna sie uwolnic jednym rychem reki (ciachamy wlosy/reka przciwnika - zalezne od sentymentu do wlosow :twisted: )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na pare innych długich rzeczy :wink:No leca i na pare innych rzeczy tez
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
2. Trzeba je suszyc, dostaje sie lupierzu itd. Po prostu chigiena i oszczednosc czasu.
A prowokacja czy chwytanie podczas walki? Nie wiem, nie mam dlugich to podczas walki nie wiem a ogolnie jestem niezmiernie tolerancyjny wiec prowokowanie wygladem jest mi raczej obce.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S. jak sie noz nosi przy sobie to zawsze mozna sie uwolnic jednym rychem reki (ciachamy wlosy/reka przciwnika - zalezne od sentymentu do wlosow :twisted: )
No tak ale ile cm ostrze? Chyba ze masz pozwolenie na noszenie broni bialej bo o ile wiem to dopuszczalna dlugosc ostrza to okolo 10 cm. (odleglosc od klatki piersiowej do serca) chyba tyle kiedys tez slyszalem ze 5 cm. Sam mam noz kolo 25 cm skladany na piesc zeby Ci nikt nie wybil. Ale z nim chodzic po ulicy to w razie spisania przez policje jakies pol roku. (na przykladnie kolesia z okolicy)
A co do dlugich wlosow to z tego co mowia niektorzy kumple to tzw " latwy cel bo zlapiesz i kolanem" ale wedlug mnie to krotkie lepsze mniej problemu i chlodniej na treningu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
-Wielu dziewczynom podobają się długie włosy. W dużym stopniu zależy to od tego, w jakich klimatach obraca się dana osoba. Dyskotekowe cizie wolą łysych, wyzwolone i buntownicze punkówy uwielbiają długie...
- Mi i tak lepiej w krótkich (chodzi o efekt wizualny) .
Napisano Ponad rok temu
Kowal, nie wiesz, to się nie wypowiadaj.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
JEET KUNE DO nareszcie w warszawie
- Ponad rok temu
-
Wybór
- Ponad rok temu
-
Kolka
- Ponad rok temu