Polskie sklepy Capoeira ;)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i skoro nieprawdziwe abada to raczej spodnie to czym sa prawdziwe ??
Napisano Ponad rok temu
moze chodzi o....logo grupy ? 8Oco to za wstawka, ktora jest na prawdziwych abadach a na nieprawdziwych jej nie ma ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co to za wstawka, ktora jest na prawdziwych abadach a na nieprawdziwych jej nie ma ??
chodziło mi o wstawke w kroku w kształcie rombu, żeby przy ćwiczeniach szwy się nie pruły. W abadach dobrej jakości taka wstawka jest dość duża, a w "nieprawdziwych" abadach krój jest jak w zwykłych spodniach, krzyżem. :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No wiesz, nie zawsze czasem jest wstawka czsem nie ma , a jakość to raczej zależy od grubości materjału i jego rozciagliwości ....
Hm, a próbowałeś ćwiczyć w tych ze wstawka i bez? Hehe, różnice się czuje... w kroku
Napisano Ponad rok temu
wiesz ja ćwicze w abadach bez wstawek juz ponad rok i są wporządku... no chyba że ktoś chce je sobie zawysoko podciągnąć to wtedy fakt są niewygodne!!Hm, a próbowałeś ćwiczyć w tych ze wstawka i bez? Hehe, różnice się czuje... w kroku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiesz ja ćwicze w abadach bez wstawek juz ponad rok i są wporządku...
Bo już się przyzwyczaiłeś, jakby ci przyszło teraz ćwiczyć w takich ze wstawką to pewnie nie byłoby Ci za wygodnie :-) . Tak samo ci, którzy ćwiczą z wstawką są już chyba przyzwyczjeni...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ze wstawka sie wygodniej cwiczy i masz pewnosc ze spodnie Ci sie nie rozerwa w kroku podczas rozciagania.
Dooopa Ja mam bez wstawek abadki zakupione na warsztatach wiec moze brazylijskie a moze nie Material jest bardzo rozciagliwy i nie ma szans zeby sie rozerwaly mimo tego ze nie maja wstawki Jesli wiecie jakie sa spodnie do kick boxingu albo tae kwon-do (material praktycznie nierozciagliwy tylko blyszczacy) to tam taka wstawka jest konieczna Ale w abadach nie!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
aaa. ta wstawka pod spodem! true true. wstawka powinna byc i tyle.
Ta wstawka sie chyba klinek nazywa, tak apropos. Mały klin
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Capo w słownikach :)
- Ponad rok temu
-
Moze jednak po Polsku? :D
- Ponad rok temu
-
czym kierowaliście się przy wyborze grupy??
- Ponad rok temu
-
Dlaczego przestaliscie trenowac..
- Ponad rok temu
-
Dlaczego zaczeliscie trenowac...
- Ponad rok temu
-
BÓL
- Ponad rok temu
-
Roda w Gdyni, Poniedzialek 21 kwietnia, godz. 13:00