no i kosztują 120 zetów... żeby jeszcze ludziska było na to stać :?

Polskie sklepy Capoeira ;)
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
i skoro nieprawdziwe abada to raczej spodnie to czym sa prawdziwe ??
Napisano Ponad rok temu
moze chodzi o....logo grupy ? 8Oco to za wstawka, ktora jest na prawdziwych abadach a na nieprawdziwych jej nie ma ??

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
co to za wstawka, ktora jest na prawdziwych abadach a na nieprawdziwych jej nie ma ??
chodziło mi o wstawke w kroku w kształcie rombu, żeby przy ćwiczeniach szwy się nie pruły. W abadach dobrej jakości taka wstawka jest dość duża, a w "nieprawdziwych" abadach krój jest jak w zwykłych spodniach, krzyżem. :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
No wiesz, nie zawsze czasem jest wstawka czsem nie ma , a jakość to raczej zależy od grubości materjału i jego rozciagliwości ....
Hm, a próbowałeś ćwiczyć w tych ze wstawka i bez? Hehe, różnice się czuje...
 w kroku
   w kroku  

Napisano Ponad rok temu
wiesz ja ćwicze w abadach bez wstawek juz ponad rok i są wporządku... no chyba że ktoś chce je sobie zawysoko podciągnąć to wtedy fakt są niewygodne!!Hm, a próbowałeś ćwiczyć w tych ze wstawka i bez? Hehe, różnice się czuje...
w kroku

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
wiesz ja ćwicze w abadach bez wstawek juz ponad rok i są wporządku...
Bo już się przyzwyczaiłeś, jakby ci przyszło teraz ćwiczyć w takich ze wstawką to pewnie nie byłoby Ci za wygodnie :-) . Tak samo ci, którzy ćwiczą z wstawką są już chyba przyzwyczjeni...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ze wstawka sie wygodniej cwiczy i masz pewnosc ze spodnie Ci sie nie rozerwa w kroku podczas rozciagania.
Dooopa
 Ja mam bez wstawek abadki zakupione na warsztatach wiec moze brazylijskie a moze nie
  Ja mam bez wstawek abadki zakupione na warsztatach wiec moze brazylijskie a moze nie  Material jest bardzo rozciagliwy i nie ma szans zeby sie rozerwaly mimo tego ze nie maja wstawki
  Material jest bardzo rozciagliwy i nie ma szans zeby sie rozerwaly mimo tego ze nie maja wstawki  Jesli wiecie jakie sa spodnie do kick boxingu albo tae kwon-do (material praktycznie nierozciagliwy tylko blyszczacy) to tam taka wstawka jest konieczna
  Jesli wiecie jakie sa spodnie do kick boxingu albo tae kwon-do (material praktycznie nierozciagliwy tylko blyszczacy) to tam taka wstawka jest konieczna  Ale w abadach nie!!
  Ale w abadach nie!!  

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
aaa. ta wstawka pod spodem! true true. wstawka powinna byc i tyle.
Ta wstawka sie chyba klinek nazywa, tak apropos. Mały klin

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Capo w słownikach :) Capo w słownikach :)- Ponad rok temu 
- 
			 Moze jednak po Polsku? :D Moze jednak po Polsku? :D- Ponad rok temu 
- 
			 czym kierowaliście się przy wyborze grupy?? czym kierowaliście się przy wyborze grupy??- Ponad rok temu 
- 
			 Dlaczego przestaliscie trenowac.. Dlaczego przestaliscie trenowac..- Ponad rok temu 
- 
			 Dlaczego zaczeliscie trenowac... Dlaczego zaczeliscie trenowac...- Ponad rok temu 
- 
			 BÓL BÓL- Ponad rok temu 
- 
			 Roda w Gdyni, Poniedzialek 21 kwietnia, godz. 13:00 Roda w Gdyni, Poniedzialek 21 kwietnia, godz. 13:00- Ponad rok temu 
- 
			 A bo mój trener to... A bo mój trener to...- Ponad rok temu 
- 
			 Kiedy Kolejna Roda w Sopot ???? Kiedy Kolejna Roda w Sopot ????- Ponad rok temu 
- 
			 martelo no chao w mma martelo no chao w mma- Ponad rok temu