Polskie sklepy Capoeira ;)
Napisano Ponad rok temu
Malowane sa takze tam :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A teraz to narzekasz, berimbau u nas w grupie kosztuje 50 Euro i to wcale nie jest malo, a Euro idzie caly czas w góre, 170 zl za orginalny berimbau to wedlog mnie cena w sam raz.czekaj to bedzie jakieś 170-180 zł... w sumie też nie tak wcale mało... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
eh to raczej nierealne chyba ze dojdzie do tego ze w jednym miesice bedzie ok 1000 osob uprawiajacych ten sport wtedy to ma ekonomiczne podstawy do przetrwania, a beri to w sumie oprocz kijka to mozesz kupic w sklepie z art afrykanskimi ;
Dlatego moj wywod zakonczylem slowem "Marzenia" ))) Ale mysle ze gdyby takie sklepy byly w wiekszysch miastach: Wawa, Krakow, Wroclaw itd to ludzie z mniejszych mogliby sie pofatygowac te paredziesiat kilometrow i kupic porzadne abadki i co wazniejsze przymierzyc je przed zakupem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
170 zl za orginalny berimbau to wedlog mnie cena w sam raz.
W Brazylii turysta dostanie za 5 dolarow (20 zlotych). "Miejscowy" jedzie po holendersku - siada, skręca, leci. Wchodzisz do lasu, kija masz, kradniesz komus z ogrodu cabace i wsjo.
Dla mnie cena 100 zl to i tak za duzo jak na polskie warunki. Więcej za berimbau bym nie dał.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W niektorych sklepach z ubraniami i akcesoriami do MA sa ciuchy do capo, oczywiscie nieduzo i bez log grup ale to zawsze cos.a moze tak w wiekszych miastach w sklepach z artykulami przeznaczonymi dla uprawiajacych MA pojawia sie artykuly zwiazane z capo?? ja mysle ze to nie problem dla tych ludzi sprowadzac takie rzeczy w wiekszych ilosciach jesli ebdzie na nie popyt, tyle ze pewnie anrzuty tez niezle bede i abady pewnie od 150 zeta beda kosztowac, no chyba ze jakiejs polskiej firmie oplaci sie szycie
Napisano Ponad rok temu
Ja widzialem tylko w Katowicach, jest tam taki sklepik z ciuchami do MA i w nim jest pare rodzajow koszulek i Abad (troche inny material niz w orginalnych).a w jakich miastach?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W wawce też sa abadki w 'budoshopie' po 80 zeta ( przynajmniej ja tak brałem jakiś rok temu ) .
tera chiba po 100 chodzą i mają na sobie "logo" w postaci dwóch gibających sie kolesi na zielonym tle... 8) alr ogólnie to spoko
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Capo w słownikach :)
- Ponad rok temu
-
Moze jednak po Polsku? :D
- Ponad rok temu
-
czym kierowaliście się przy wyborze grupy??
- Ponad rok temu
-
Dlaczego przestaliscie trenowac..
- Ponad rok temu
-
Dlaczego zaczeliscie trenowac...
- Ponad rok temu
-
BÓL
- Ponad rok temu
-
Roda w Gdyni, Poniedzialek 21 kwietnia, godz. 13:00