tae bo... a coz to?
Napisano Ponad rok temu
ostatnio w pracy duzo slysze nt. "tae bo", z tego co sie orientowalem to nie zadna sztuka walki, lecz "fittness". prawda li to? jakie sa Wasze opinie na ten temat?
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli ktoś nie lubi bieżni albo rowerków to jest to idealny trening aerobowy.
Ale Tae bo nie jest jedyne jest jeszcze AERO BOX i KARATE ROBIC.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
o kobietkach nie wspomne :roll:
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem to kompletna strata czasu i pieniędzy, no chyba, że ktoś wogóle nie ćwiczy.
No dobrze przepraszam, może nie tak ostro(przepraszam, obrażam ludzi, którzy prowadzą takie rzeczy), ale mi strasznie szkoda osób, które na to chodzą.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mialem okazje poogladac (przez szybke) zajecia tae-bo. musze przyznac, ze rzeczywiscie kondycje to z pewnoscia wyrabia jak rzadko co... bite 1,5 godziny bardzo energicznego ruchu + dosc dynamiczne rozciaganie.
nie no, jestem za. aczkolwiek facetow malo, a ten co byl, zle wygladal... znaczy sie wymiekl byl chyba po 20 min... (tak mi sie przynajmnie wydaje), przy czym nie wygladal na ulomka. poszedl bym, ale wstyd tak wymieknac przed 20-oma dziewuszkami... oj wstyd...
Napisano Ponad rok temu
AbeS pyta, bo chciałby "popatrzeć".Zyx gdzie Ty w Katowicach Tae-bo widzialeś? 8)
Napisano Ponad rok temu
nie, nie w katowicach - u mojej dziewczyny w krakau. ale wiem gdzie w katowicach jest tae-bo (podobno na poziomie), wiec jak chcesz to Ci dam namiary na priv (coby kryptoreklamy nie było).
Napisano Ponad rok temu
AbeS pyta, bo chciałby "popatrzeć".Zyx gdzie Ty w Katowicach Tae-bo widzialeś? 8)
Zawsze bylem otwarty na piękno kobiecego ciała i wcale się tego nie wstydzę, w końcu normalnym facetem jestem
hiya,
nie, nie w katowicach - u mojej dziewczyny w krakau. ale wiem gdzie w katowicach jest tae-bo (podobno na poziomie), wiec jak chcesz to Ci dam namiary na priv (coby kryptoreklamy nie było).
Do Krakowa specjalnie jechał nie będę
Zawsze mogę zapisać się na aerobik
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rower eliptyczny.
- Ponad rok temu
-
Sprężynka
- Ponad rok temu
-