A wiecie co zrobili Rosjanie? Pisali olowkiem

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A można po polsku ?
Zgodnie z III zasadą, siła o takiej samej wartości i kierunku, ale o przeciwnym zwrocie działa na mnie (na pięść) Mnie nie odrzuca, bo siła "tarcia" o podłoże jest większa niż siła "odpychająca" mnie.
Dobrze myślę, czy pier**lę bezsensu ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie "miliony", tylko okolo jednego miliona i nie "wynalezieniem", tylko opracowaniem konkretnego modelu, z ktorego by od razu nie wylecial caly tusz.No i Amerykanie wydawali miliony dolarow na badania nad wynalezieniem dlugopisu, ktorym bedzie mozna pisac bedac w kosmosie.
Napisano Ponad rok temu
A Ruscy ponoc faktycznie dalej uzywaja olowkow.
Napisano Ponad rok temu
Jak jestes lekki i kopiesz kogos o duzej masie, to mozesz sam byc odrzucany wlasnym kopnieciem. Ale jak sie dobrze rozpedzisz, to wielki sie nie utrzyma na nogach, a ty zostaniesz na miejscu.
Napisano Ponad rok temu
Te dane, co maja byc w postaci elektronicznej, to sa, bo i komputery majaA Ruscy ponoc faktycznie dalej uzywaja olowkow.
Pewnie dlatego, ze tez im dzialaja :-) Ale dlaczego nie komputerow? Dzieki temu nie trzeba by wozic papieru i olowkow, a dane w postaci elektronicznej sa o wiele bardziej przydatne niz gryzmoly na papierze![]()
Napisano Ponad rok temu
Czyli, ze jak ja (jestem lekki) kopne lekko kogos pokaznego, to mnie odrzuci, ale jak kopne go mocno to juz mnie nie odrzuci - tylko on sie wywroci??? 8O
Napisano Ponad rok temu
Czyli, ze jak ja (jestem lekki) kopne lekko kogos pokaznego, to mnie odrzuci, ale jak kopne go mocno to juz mnie nie odrzuci - tylko on sie wywroci??? 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie miałeś zderzeń sprężystych na fizie? To bardzo pomaga przy tego typu rozważaniach :wink: Mniej więcej tak jak napisałeś, tak to wygląda...
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu