Rower eliptyczny.
Napisano Ponad rok temu
Wygląda to tak:
Ruch podczas ćwiczenia ma naśladować bieg, ale bez obciążenia stawów. Do tego pracują ręce.
Jak się na tym ćwiczy? Czy można na tym pracować nad kondycją, gdy wcześniej biegało się 6 km dziennie, czy urządzenie jest bardziej rekreacyjne?
Wasze opinie, poproszę.
Napisano Ponad rok temu
Czy ktoś z was ćwiczy na rowerze eliptycznym?
Wygląda to tak:
Ruch podczas ćwiczenia ma naśladować bieg, ale bez obciążenia stawów. Do tego pracują ręce.
Jak się na tym ćwiczy? Czy można na tym pracować nad kondycją, gdy wcześniej biegało się 6 km dziennie, czy urządzenie jest bardziej rekreacyjne?
Wasze opinie, poproszę.
Qp se normalny rower, albo rolki - i idz pojezdzic... Jak dla mnie szkoda kasy na takie **uj_wi_co
Napisano Ponad rok temu
Na zwykłym rowerze tyłek siedzi, na tym stoisz. To chyba gorzej dla kolan?Muszę maksymalnie odciążyć kolana.
Napisano Ponad rok temu
Muszę maksymalnie odciążyć kolana.
8O No to przeciez normalny rower... Bardziej odciazysz kolana tylko lezac chyba... 2 h rowera dziennie powinno wystarczyc :wink:
Napisano Ponad rok temu
Na zwykłym rowerze tyłek siedzi, na tym stoisz. To chyba gorzej dla kolan?Muszę maksymalnie odciążyć kolana.
W zasadzie tak samo. A na eliptycznym pracują też ręce...
Napisano Ponad rok temu
ale podobno skuteczne w wyrabianiu kondycji
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy ktoś z was ćwiczy na rowerze eliptycznym?
Wygląda to tak:
Wasze opinie, poproszę.
niestety nie ćwiczyłem- ale widziałem kiedyś reklame identycznego cuda w 'telewizyjnej sprzedarzy wysyłkowej'- tylko tam nie nazywało to się 'rower eliptyczny' tylko jakiś 'super bike' -działać miało na wszystko- zgrabne pośladki, jędrny biust...
ale przecierz może działa
Napisano Ponad rok temu
Watek : Sklep Internetowy, pieknie sie rozwija, Lord von...., sprzedajesz rowery ???
Ale o co chodzi?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale o co chodzi?
No, reklama, ..........na forum???? sugeruje moze by zakonczyc watek?
Ma ktos cos ciekawego jeszcze....................chyba nie..............
Proponuje zamknac
Napisano Ponad rok temu
co do tych stawów... jest regulowane obciążenie w sumie, więc może na mniejszym niż ja ćwiczyłem kolana nie wymiękają aż tak bardzo, ale wtedy zanim sie smęczysz... hmm możesz zasnąć
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem, gdzie ty widzisz reklamę...
Ale o co chodzi?
No, reklama, ..........na forum???? sugeruje moze by zakonczyc watek?
Ma ktos cos ciekawego jeszcze....................chyba nie..............
Proponuje zamknac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rozmawiałem z moim tatą i on mnie oświecił, że to przecież ruch podobny do narciarstwa śladowego. :-)Inny rodzaj ruchu to pewne, chyba nie zblizony do biegu.bardziej do jakiegos dlugiego podejscia ktory ozywiscie mozemy pokonywac szybko albo wolno. dziwne to jakies w kazdym badz razie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Więc co, ma ktoś jakieś rady?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sprężynka
- Ponad rok temu
-
"Znieczulona" dłoń
- Ponad rok temu