Xplod + nitro
Napisano Ponad rok temu
Mam takie pytanie planuje jutro z Boverem zrobic raz razem trening i tu moje pytanie moge zmieszac Nitrobolon Energizer z Xplodem ? np. 1 porcja xploda i 1 porcja nitra w szejkerze razem wymieszac co o tym sądzicie ? wiem ze to troche głupie połączenie bo oba suple przedtreningowe ale chce tak raz wypróbowac i niewiem czy można to razem zmieszac
Napisano Ponad rok temu
Witam !
Mam takie pytanie planuje jutro z Boverem zrobic raz razem trening i tu moje pytanie moge zmieszac Nitrobolon Energizer z Xplodem ? np. 1 porcja xploda i 1 porcja nitra w szejkerze razem wymieszac co o tym sądzicie ? wiem ze to troche głupie połączenie bo oba suple przedtreningowe ale chce tak raz wypróbowac i niewiem czy można to razem zmieszac
Pewnie że możesz tylko wrzuć po 2 miarki każdego
Napisano Ponad rok temu
2 miarki kazdego ? po co tak duzo ??
Nie wiesz ze barto to hardcorowiec on sie nie pier**** w dawki producenta
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo
Napisano Ponad rok temu
Nie wiesz ze barto to hardcorowiec on sie nie pier**** w dawki producenta
czesto dawki producenta sa obludne
wole sprawdzac na sobie ile miarek na mnie dobrze dziala
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jednych no-x pobudza innych nie(3 miarki zero wrażenia na mnie)
na Dorianie pisze zeby zaczac od polowki, ale ja wzialem cala na poczatek .... i w sumie pobudzenie bylo, pompa i wytrzymalosc ok. Nawet po treningu nie czulem sie zmeczony jak zazwyczaj. 4h od zakonczenia treningu i nadal nie lapie mnie takie "zamulenie". Optymalna dawka guarany jak dla mnie, pobudzenie bez efekty "drzenia rak etc"
Been there, taken that
Napisano Ponad rok temu
na Dorianie pisze zeby zaczac od polowki, ale ja wzialem cala na poczatek .... i w sumie pobudzenie bylo, pompa i wytrzymalosc ok. Nawet po treningu nie czulem sie zmeczony jak zazwyczaj. 4h od zakonczenia treningu i nadal nie lapie mnie takie "zamulenie". Optymalna dawka guarany jak dla mnie, pobudzenie bez efekty "drzenia rak etc"
dorian dobry pobudzacz
sam testowalem..
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
dorian dobry pobudzacz
sam testowalem..
Dobry ale smak "tropical punch" smakuje jak wymiocinym, doslownie, a posmak zostaje w shakerze.
A co tematu, to mieszajac dwa rozne pre-work-out'y to moze odkryjecie smak jakis nowy
Been there, taken that
Napisano Ponad rok temu
to co myslicie zeby pomieszac np porcje Doriana z kilkoma kapsulkami Plasma jet?
Been there, taken that
Napisano Ponad rok temu
o cholera.To ile Ty tego musisz brać zeby cos poczuć ??
Ja niemam kasy zeby tak przedawkowywać Mnie po 2miarkach xplode i nitro by tak pierd****** żebym niewiedział co robić z energią.
takie cykle to troche drogo by wychodziło bo duzo puch trzeba kupywać,chyba ze bardzo krótkie by one były
temacik sie rozkręcił
Napisano Ponad rok temu
o cholera.To ile Ty tego musisz brać zeby cos poczuć ??
Ja niemam kasy zeby tak przedawkowywać Mnie po 2miarkach xplode i nitro by tak pierd****** żebym niewiedział co robić z energią.
takie cykle to troche drogo by wychodziło bo duzo puch trzeba kupywać,chyba ze bardzo krótkie by one były
temacik sie rozkręcił
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pompa była,pobudzenia zero.Sąlepsze środki od no-x,choćby No-S,Dorian.Doriana nie radze brać więcej niż jedną porcje,próbowałem z Plasmą,ale ja mało podatny na pompejestem,chociaż mięsień byłodobrze czuć.
A ile kapsulek wziales? Ja myslalem nad jedna porcja Doriana i 2 kapsulkami PJ? Swoja droga jest 2100 a ja nadal nie czuje skutkow treningu tj zmeczenia potreningowego Dorian Rulez
Been there, taken that
Napisano Ponad rok temu
A Ty brałeś nowego NO-X czy starego Nowy jak dla mnie jest słaby i tak jak napisałeś pompa była ale pobudzenie takie sobie a w połowie treningu czułem się jakiś zamulony Ale stary NO-X to zupełnie inna bajka na mnie działał rewelacyjnie, niestety już chyba praktycznie go nie ma Zastanawia mnie jedna rzecz, czemu zmienili skład Jeśli chodzi o pompery to jeszcze bym dodał BlackPowdera - może skład nie jest imponujący ale jednak zajebiści kopie i pobudza Doriana NOX - miałem kilka próbek - rewelacja, niestety nie jest to tani suplement ale za to zajebiście skutecznyPompa była,pobudzenia zero.Sąlepsze środki od no-x,choćby No-S,Dorian.Doriana nie radze brać więcej niż jedną porcje,próbowałem z Plasmą,ale ja mało podatny na pompejestem,chociaż mięsień byłodobrze czuć.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Ten dorian z tego co widziałem w necie jest bardzo drogi ...
Jaka jest najleprza odzywka która super pobudza, jest mega pompa,daje motywacje do treningu,dobre przyrosty sił i mięśni (ale niekoniecznie przybywa na wadze) ? Myślałem ,że taki jest No-x
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie przereklamowane i tyle tak samo jak massacra. Niewiem jak by działała stara forma ale AVPT jest do dupy i to za taką cene . Bover jak dla mnie to chyba nitro 2 i energizer najlepsze na pobudzenie waskularyzacje i w miare pompe ale jak chcesz to wszystko naraz co wymieniłes to musiałbys złączyc pare supli na 1 cykl
Jak bym brał 5 miarek to moze by mnie pierdolneło ostro ale niechce stracic całego supla w 1 tydzien 2 miarki biore to czuje skupienie , pobudzenie jako takie i pompe niewiele lepsza niż na sucho
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu