Wyrzuty
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Permanentne znecanie sie nad dzieckiem to jedno - to sie musi odcisnac na nim psychicznie, i na pewno nic dobrego z tego nie wyniknie.
Ale czym innym jest nastukanie jakiemus osobnikowi, ktory postanowil zarobic w najprostszy z pozoru sposob, czyli przez rozboj. Mozna to wtedy traktowac jako kare - i da to do myslenia kolesiowi, ktory do tej pory trafial tylko na slabszych.
Lecz niestety sa i tacy ludzie, ktorzy zawsze beda skorzy do walki, niezaleznie od tego ile razy dostana baty.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trzeba walki unikac, to zupelna ostatecznosc i nie mozna tym szafowac na lewo i prawo, w poczuciu zle pojmowanej dumy. Wiadomo ze sytuacje takie zaskakuja, jest malo czasu na sluszna decyzje walczyc czy nie. Przy wyborze zlej bedzie sie to mscilo cale zycie. Dalatego trzeba myslec o takich sytuacjach, zastanawiac sie "co bym zrobil w takiej sytuacji". Co jestem w stanie zaryzykowac, poswiecic i za co.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak to koles wyzyl sie na drzwiach a nie na was :wink:
Napisano Ponad rok temu
Panowie i panie mam takie górnolotne pytanie. Czy zdarza sie wam czasem żałowac że wyszliście z "zamieszania" bez walki, ale wam ktos na wyklinał, wyśmiał was, poniżył. Idea jest dobra wyszedłeś cało z zadymy 1na3 itp, ale czy nie żałujecie czasem że nie podjeliście walki? Ja mam czasem coś takiego wracam do sytuacji i zastanawiam sie czy dobrze zrobiłem tak a nie inaczej. Co wy o tym myślicie?
Pozdrawiam
"Wygrana bitwa, to taka która nie została stoczona"
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
NÓŻ NA ULICY
- Ponad rok temu
-
KOBIETA Z TEMPERAMENTEM, KTÓRĄ KOCHAM PONAD ŻYCIE
- Ponad rok temu
-
Polskie prawo-na prawde nie da sie nic dobrego powiedziec?
- Ponad rok temu
-
Pytanko do bjj i nie tylko
- Ponad rok temu
-
Łańcuszki itp
- Ponad rok temu
-
Czy warto bić na korpus?
- Ponad rok temu
-
Filmiki