NÓŻ NA ULICY
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I teraz do rzeczy jeśli jest tylu kolesi w zamieszaniu cios zbierzesz i może sie nic nie stać. Jak zbierzesz kose to po tobie. Taka banda kolesi nie myśli wogóle. Są tak przeknani o swojej wyższośc, nie oceniają realni sytuacji i ew. następstw. Jestem wściekły że taka banda szczyli, która powinna spac grzecznie w łóżkach może ci teraz potencjalnie gębe obić...
Napisano Ponad rok temu
na ulicy widziałem chłopaka po uzyciu noża wobec niego - sprawca zbiegł....nóż wbity w udo..
raz zatrzymywałem gościa który wczesniej pociął swoją zonę i chciał zwiewać co skutecznie mu udaremniliśmy (wymiękł na widok broni w rekach)...
raz matka i dwóch synków broniło dostepu do siebie (obaj poszukiwani).nożami kuchennymi..ustapili po pertraktacjach..
raz gość groził że sie potnie w ciasnej łazience - odpuscił po dłuższej rozmowie..
z tymi co kochają noże i walkę nożem nie spotkałem się w żadnej sytuacji..zawsze uzyciem noz rządziła jego ogólna dostepność...
mysle, że jak ktos chce ci zrobic krzywde nożem to ci ja zrobi i trzeba liczyc na łut szczescia żby szkody były niewielkie...dlatego zawsze próbuje łapac dystans najdalszy z mozliwych wobec ludzi o podejrzanej proweniencji..
Napisano Ponad rok temu
I to chyba najlepsza rada. Nóż jest bardzo niebezpieczny i wszech obecny, a ludzie na rauszu, omoku lub pod wpływem stresu niestety urzywają go a potem myślą...dlatego zawsze próbuje łapac dystans najdalszy z mozliwych wobec ludzi o podejrzanej proweniencji..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak tylko będę miał możliwość (i pieniążki), kupuję spluwę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale nie chodzi o to czy on chce zrobić z tego uzytek on moze np ze strach jak ktoś cie postawi wsadzić ci pod żebro.Najgorsze jes to ze przy zwykłej szamotaninie poprostu można oberwać a przeciwnik wcale nie bedzie chciał cie pociać.Tak mi sie wydajeTemat noża przy małolatach polega na tym że zazwyczaj są mierni w realnej walce i nie prezentują w praktyce żadnych umiejętności.A nóż jest tym elementem który daje im poczucie niezniszczalności.Na szczęście na 100 z tych co wyjmują nóże tylko jeden jest takim desperatem że zrobi z kosy użytek....
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
KOBIETA Z TEMPERAMENTEM, KTÓRĄ KOCHAM PONAD ŻYCIE
- Ponad rok temu
-
Polskie prawo-na prawde nie da sie nic dobrego powiedziec?
- Ponad rok temu
-
Pytanko do bjj i nie tylko
- Ponad rok temu
-
Łańcuszki itp
- Ponad rok temu
-
Czy warto bić na korpus?
- Ponad rok temu
-
Filmiki