Wrogość między grupami capoeiry
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
powstaje watek vale tudo i juz masz okazje do "nasmiewań" ... sa jakies zdjecia - znow cos wymyslasz ... )
Człowieku, o czym Ty mówisz? Gdzie i z kogo śmieję się w wątku vale tudo? Chodzi Ci o:hm... u Mirka... u Mirka z Abada ?? w jakiej grupie, u kogo dokladnie
bo jesli tak, to chyba cos z Toba nie tak jak Bóg chcial
... to tylko jeden z wielu przykladow , wiec jesli akurat tu nie bylo zadnych podtekstow to jestem w stanie przeryc to forum i znalesc inne , ale po co :?
btw. jesli jak pisales "kazdy uzytkownik forum zna twoje nastawienie , poglady na temat ABADA" to po co co chwila sie przypominac ?
nie chodzi mi o to abys wyrazal sie o ABADA w samych superlatywach bo to nie bedzie prawda , kazda grupa , czy to ABADA czy AdG - ma jakies zle ( moze za mocne slowo , ale ... ) strony ... a wypominanie ich miedzy grupami nie ma najmniejszego sensu i przyczynia sie w TYLKO do "Wrogiego nastawienia grup do siebie"
mam nadzieje ze rozumiesz o co mi chodzi , jaka jest moja grupa kazdy wie ( czytaj ci ktorzy interesuja sie capoeira ) wiec kazdy sam potrafi sobie ja ocenic ... a publiczne oskarzanie o zla polityke , itp jest chyba nie na miejscu
ps. I jeszcze jedno Boga w to nie mieszaj !!!
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sampler
- Ponad rok temu
-
nowe wcielenie paolo
- Ponad rok temu
-
Adam
- Ponad rok temu
-
IV Festiwal Kultury Afro-Brazylijskiej
- Ponad rok temu
-
Szukam mp3
- Ponad rok temu
-
Czy powstanie sekcja w Białymstoku? Pomóżmy im.
- Ponad rok temu
-
2 Otwarta lekcja Capoeira we Wroclawiu
- Ponad rok temu
-
Mistrz Zenon
- Ponad rok temu
-
Co znaczy twoje Apelido?Czy wiesz?
- Ponad rok temu
-
Wpadki i wypadki