Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wrogość między grupami capoeiry

• Zamknięty Temat jest zamknięty
42 odpowiedzi w tym temacie

budo_sou
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 136 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Wrogość między grupami capoeiry
te powiedzonka sa dobre;] np ze" grupa X to ma balet czolgistow a nie capo" :D i inne takie mozna by je zebraci wrzucac do dzialow z humorem na www o capo :)
  • 0

budo_verdugo
  • Użytkownik
  • Pip
  • 38 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

powstaje watek vale tudo i juz masz okazje do "nasmiewań" ... sa jakies zdjecia - znow cos wymyslasz ... )

Człowieku, o czym Ty mówisz? Gdzie i z kogo śmieję się w wątku vale tudo? Chodzi Ci o:

hm... u Mirka... u Mirka z Abada ?? :D w jakiej grupie, u kogo dokladnie ;)

bo jesli tak, to chyba cos z Toba nie tak jak Bóg chcial :/

... to tylko jeden z wielu przykladow , wiec jesli akurat tu nie bylo zadnych podtekstow to jestem w stanie przeryc to forum i znalesc inne , ale po co :?

btw. jesli jak pisales "kazdy uzytkownik forum zna twoje nastawienie , poglady na temat ABADA" to po co co chwila sie przypominac ?

nie chodzi mi o to abys wyrazal sie o ABADA w samych superlatywach bo to nie bedzie prawda , kazda grupa , czy to ABADA czy AdG - ma jakies zle ( moze za mocne slowo , ale ... ) strony ... a wypominanie ich miedzy grupami nie ma najmniejszego sensu i przyczynia sie w TYLKO do "Wrogiego nastawienia grup do siebie"

mam nadzieje ze rozumiesz o co mi chodzi , jaka jest moja grupa kazdy wie ( czytaj ci ktorzy interesuja sie capoeira ) wiec kazdy sam potrafi sobie ja ocenic ... a publiczne oskarzanie o zla polityke , itp jest chyba nie na miejscu

ps. I jeszcze jedno Boga w to nie mieszaj !!! :evil:

Pozdrawiam
  • 0

budo_uirapuru
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2966 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Capoeira

Napisano Ponad rok temu

Dobra, zamykam tego posta, bo dochodze do wniosku ze dyskusje na ten temat powoduja jeszcze wiekszy narost napiecia. Mnie to tam rybka, zawsze mozemy sie na roda spotkac ;)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024