Łańcuszki itp
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Daj spokój.A co myślicie o wykorzystaniu łańcuszków które macie u spodni i na szyii do ataku na gości Świetnie tnie po twarrzy a przy większych gabarytach masowych niemalże jak bicz
Napisano Ponad rok temu
Jezeli juz urzywac lancuszka (rozumiem ze chodzi o cos jak od kluczy) to najlepiej zawinac na rece znaczy na knykciach (najlepiej na knykciach). Daje to niezle dociazenie reki (kluczer bierzesz w lapke) i do tego masz "twardsze" uderzenie ... Lecz musisz zdazyc zawiazac .. nie warto ryzykowac bo sa z tego za male korzysci .. jezeli jednak masz czas ...
Aha co do bicia lancuchem jako "biczem" to nie radze jezeli nie umiesz ... z tym jak z "nunczaku" (sorx zapomnialem jak sie pisze a nie chce mi sie szukac) jezeli nie umiesz sie tym posluzyc to mozesz sobie zrobic wiecej krzywdyt niz komus ...
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Jezeli juz urzywac lancuszka (rozumiem ze chodzi o cos jak od kluczy) to najlepiej zawinac na rece znaczy na knykciach (najlepiej na knykciach). Daje to niezle dociazenie reki (kluczer bierzesz w lapke) i do tego masz "twardsze" uderzenie ... Lecz musisz zdazyc zawiazac .. nie warto ryzykowac bo sa z tego za male korzysci .. jezeli jednak masz czas ...
sproboj sobie zalozyc kurek od hydrantu czy innego zaworu na palce, cos jak kastet i uderzyc w sciane, nie musi byc mocno. jesli nie polamiesz sobie palcow to bedzie cie bardzo bolec.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nawet nie sprawdzali czy można się przed tym bronić...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zdjecie ponizej
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hehehe to już wtedy tych kłykci nie masz jak uderzysz w coś twardego (czoło) rani tak samo ciebie i agresora.Witam.
Pozdrawiam.
A co do "kranów" to musze powiedzieć, że sie świetnie sprawdzają tylko musi być duży. Mój kolega rególarnie tego urzywa
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Mój kolega rególarnie tego urzywa
Pozdrawiam
wow mozna prosić o szczegóły????????????? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisze jeszcze raz :regularnie używa"
Troche sie spieszyłem i wyłączyłem opcje myślkenie
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czy warto bić na korpus?
- Ponad rok temu
-
Filmiki
- Ponad rok temu
-
Problem qmpeli...
- Ponad rok temu
-
Psychika po gwałcie?
- Ponad rok temu
-
pałki teleskopowe...
- Ponad rok temu
-
W szkole
- Ponad rok temu
-
Paranoje na ulicy...
- Ponad rok temu
-
Mała prośba-poszukiwana sekcja
- Ponad rok temu
-
nigdy nie wiesz co kto ma przy sobie
- Ponad rok temu
-
pytanie zasadnicze-podjęcie demokratycznej decyzji.
- Ponad rok temu