Można próbować. Jak trafisz to napewno nieźle zadziała. Jednak myślę że z sierpa to troche za bardzo sam się prosisz aby dostaćJa bardzo czesto staram sie wsadzic taki polhak-polsierp pod lokiec klienta trzymajacego wysoka garde.
Czy warto bić na korpus?
Rozpoczęty przez budo_lord von banan, Ponad rok temu
24 odpowiedzi w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wlasnie caly problem z tym insectem jest taki, ze dran szybki jest. za szybki bym nawet powiedzial...
Napisano Ponad rok temu
A no chyba że tak 8) . W takim razie to już inna sprawa...
Napisano Ponad rok temu
moze zachowam sie malo skromnie ale zapytam sie skad macie takie dane...
Napisano Ponad rok temu
Ciosy na korpus - jestem ZA !
Uderzenia na wątrobe, nerki, mostek, spięty brzuch są równie skuteczne co te zadawane na głowe.
Nie spotkałem się jeszcze z kimś kto do "wyłapaniu" kolanem w bebech nie padł by jak kafka.
Przy udeżeniach na korpus można również dużo łatwiej kontrolować sytuację ( przy długich nogach). Dochodzisz do zwarcia kilka szybkich i celnych ciosów... Przecież na ulicy wszystki chwyty dozwolone
Uderzenia na wątrobe, nerki, mostek, spięty brzuch są równie skuteczne co te zadawane na głowe.
Nie spotkałem się jeszcze z kimś kto do "wyłapaniu" kolanem w bebech nie padł by jak kafka.
Przy udeżeniach na korpus można również dużo łatwiej kontrolować sytuację ( przy długich nogach). Dochodzisz do zwarcia kilka szybkich i celnych ciosów... Przecież na ulicy wszystki chwyty dozwolone
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych