Czy warto bić na korpus?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Tygrys
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co do uderzania chamsko "po gębie" to nie praktykuję..przynajmniej nie pięścią złożoną
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Prawda. Wtedy aż się prosi kolano wystawić...bo jezeli w zwarciu zegniesz przeciwnika wtedy jush mash szanse aby mu w buzke zasunac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pokłony 4 u Rambo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zreszta po udanym strzale na korpus odruchowo ludzie zaczynaja chronic dobrze wypunktowane miejsce przez co mniej koncentruja sie np. na oslanianiu swojej glowy...
Zawsze gdy zaczynam walke z duzo ciezszym i wygladajacym na wolniejeszego przeciwnikiem staram sie go rozpakowac wlasnie takim hakiem na zebra. Pomachac mu przez chwile dlonmi przed oczami i albo reke albo noge, a najlepiej kolano wsadzic mu ponizej lini zeber...
To dobry patent gdy sie nie chce masakrowac kogos na ulicy...
Ja na ten przyklad nie lubie miec rak i butow uwalonych w czyjes jusze...
A po takim numerze (+ewentulana poprawka z lokcia na obojczyk) zwylke frajer kleczy probujac zlapac oddech a ja moge mu grzecznie i w miare kulturalnie wylozyc co mysle o agresywnych debilach szujakacych latwego zarobku albo przygod wieczorowa pora...
Napisano Ponad rok temu
perfekcyjna jest krtań, ale trudo (przynajmniej dla mnie) trafić. logiczne, że zostaje mi korpus...
Napisano Ponad rok temu
Prawda. Wtedy aż się prosi kolano wystawić...bo jezeli w zwarciu zegniesz przeciwnika wtedy jush mash szanse aby mu w buzke zasunac
albo łokciem przejechać po karku...
Napisano Ponad rok temu
Gościu, bredzisz. Uderzenia w kratań, łokcie na kark, co ty w ogóle pieprzysz? Mniej filmów i używek, zalecam.perfekcyjna jest krtań, ale trudo (przynajmniej dla mnie) trafić. logiczne, że zostaje mi korpus...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Filmiki
- Ponad rok temu
-
Problem qmpeli...
- Ponad rok temu
-
Psychika po gwałcie?
- Ponad rok temu
-
pałki teleskopowe...
- Ponad rok temu
-
W szkole
- Ponad rok temu
-
Paranoje na ulicy...
- Ponad rok temu
-
Mała prośba-poszukiwana sekcja
- Ponad rok temu
-
nigdy nie wiesz co kto ma przy sobie
- Ponad rok temu
-
pytanie zasadnicze-podjęcie demokratycznej decyzji.
- Ponad rok temu
-
Kaptur ;)
- Ponad rok temu