Pompeczki na nadgarstkach
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co myślicie o sprzęcie do ściskania w dłoniach.
Wg mnie to dobre ćwiczenia na mięśnie przedramienia, poprawiają siłe uścisku 8O
Szczególnie jak się z kimś witamy 8)
Napisano Ponad rok temu
Szczepciu, a nie lepiej po prostu włozyć rękawiczki 8O :wink:To dobre cwiczenie na rozgrzanie stawow szczegolnie przed dlugimi seriami nikkyo czy sankyo. A juz w zimie, jak mamy -30C (bez wiatru)za oknem to obowiazkowo.
Napisano Ponad rok temu
Szczepciu, a nie lepiej po prostu włozyć rękawiczki 8O :wink:
a gdzie ja napisalem, ze nie nosze rekawiczek? jak ktos zapomni rekawiczek, to potem mu musza dlonie amputowac 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a najlepiej sile uscisku poprawia boken
Napisano Ponad rok temu
Robimy takie pompeczki bardzo czesto.
.............hmhmm....... to musisz miec nadgarstki jak maly cygan noge :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szczepan, tzw. jumpingi też wymagają wysiłku (np. 5 razy dookoła sali), ale czy to oznacza, że są zdrowe dla kolan? :?heh to ciekawe, ze jak w jakies cwiczenie trzeba wlozyc troche wysilku i samozaparcia. to wiekszosc ludzi zaraz wynajdzie jakas jego "szkodliwosc " 8) lenistwo tez jest szkodliwe.......na mozg rotfl
Napisano Ponad rok temu
Szczepan, tzw. jumpingi też wymagają wysiłku (np. 5 razy dookoła sali), ale czy to oznacza, że są zdrowe dla kolan? :?
Zalezy czy z kolega na plecach czy bez 8)
Oczywiscie ze do wszystkiego nalezy podchodzic z glowa. Stopniowo przygotowywac odpowiednie partie ciala na okreslone przeciazenia. Np jesli chodzi o te nieszczesne pompki to na poczatku tylko opierasz sie na kolanach i na nadgarstkach. Potem zaczynasz uginac rece w lokciach , caly czas na kolanach...to nie powoduje zadnych przeciazen, a rozgrzewa dobrze nadgarstki. Stopniowo jednak, po paru latach, takie cos nie robi zadnego wrazenia jak nadgarstki sie wzmocnily(szczegolnie przy pracy z bronia) wiec np mi nie robia zadnej roznicy takie pompki. Zeby mnie bolalo , to musze na nich podskakiwac(wiesz, takie pompki klaskane) :wink:
Ale nigdy z gory nie odrzucam niczego bo wymaga wysilku, tylko staram sie choc troche sprobowac cwiczyc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co jest nieprawda?? 8Oaha... z tej wypowiedzi, mogę chyba wywnioskować, że to nie prawda...
Napisano Ponad rok temu
OJ zgrzeszyłeś chłopie.aha... z tej wypowiedzi, mogę chyba wywnioskować, że to nie prawda...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Forum sie wypala
- Ponad rok temu
-
czas - wróg nr 1
- Ponad rok temu
-
Koszty instruktora
- Ponad rok temu
-
Co sądzicie o stronce
- Ponad rok temu
-
Ciasnota
- Ponad rok temu
-
Jaki Atak wykonywać podczas ćwiczeń?
- Ponad rok temu
-
Bokken, a nadgarski.
- Ponad rok temu
-
Krew na macie
- Ponad rok temu
-
public relation :>
- Ponad rok temu
-
Pytanie do wszystkich forumowiczow i Aikiego w szczegole...
- Ponad rok temu