czarny pas z shotokan na treningu judo
Napisano Ponad rok temu
Odbywa się trening/seminarium określonego stylu w którym uczestniczą przedstawiciele innych szkół walki. Zdarza się , że Ci inni :wink: przychodzą w pasach ze swojej szkoły na trening innej dyscypliny.
Wydaje mi się ,że ubiór (włącznie z pasem) powinien być adekwatny do bieżącej sytuacji :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chyba że dokonało się już rytualnego spalenia białego pasaz żeby zapomnieć jak kiepskim się kiedyś było.
Akurat na Judo zweracają uwagę na to jakiego koloru masz pas, szczegulnie w grupach początkujących robi to na ludziach wrażenie. Więc w dobrym tonie było by nawet przeboleś te 20 zeta na biały pasek.
Napisano Ponad rok temu
Do mnie na trening walki mieczem to byś se musiał kolczugę szybciutko sprawić
Juz mam :wink: Zrobilem kiedys z kumplem. W sumie mamy dwie kolczugi.
Napisano Ponad rok temu
White white white
Wlasnie chyba sobie kupie, bo stary zgubilam.
Jak dla mnie bialy pas to wypas, mozesz najwyzej mile zaskoczyc trenera nowej sztuki walki
Napisano Ponad rok temu
Hehe, a jeszcze jest takie cos, ze w niektorych sportach walki zielony pas to np 5 kyu, a w innym 3, wiec tym bardziej...
White white white
Jak dla mnie bialy pas to wypas, mozesz najwyzej mile zaskoczyc trenera nowej sztuki walki
To juz bylo walkowane w innym temacie przy okazji "czy warto zmieniac kolory" czy jakos tak... Ktos tam wypowiadal sie, ze ci co to nosza wiecznie biale to oszusci i zlamasy, niegodne miana wojownika :wink: , tchorze unikajacy odpowiedzialnosci i ukrywajacy sie pod nizszym stopniem, nieadekwatnym do psiadanych umiejetnosci...
Jakkolwiek osobiscie jestem zwolennikiem bieli... 8)
Napisano Ponad rok temu
Eeee...niepraktyczne to...łatwo się brudzi...Jakkolwiek osobiscie jestem zwolennikiem bieli... 8)
przestraszony barbarzyństwoWlasnie chyba sobie kupie, bo stary zgubilam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiec caly czas jestem poczatkujaca
Napisano Ponad rok temu
Gorzej jak ktos zaklada i nosi sobie czarny pasek majac nadal stopien uczniowski albo brak jakich kolwiekwiek dowodow na jaki kolwiek stopien. Nie bede komentowal takich pajacow bo nie ma po co.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i nigdy nie ma problemow.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hehe, a jeszcze jest takie cos, ze w niektorych sportach walki zielony pas to np 5 kyu, a w innym 3, wiec tym bardziej...
White white white
Zgadzam się z Joanną. Ja polubiłem swój biały pas, a jeśli kogoś mile zaskoczę to przyjemność po mojej stronie.
Jak dla mnie, Joanna, to Twoje zdjęcie jest wypas.
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Widzicie malpeczki, trzeba na kickboxing chodzic, tam nie nosimy paskow i nie ma problemu Sa co prawda odpowiedniki, ale tylko trener zaklada swoj czarny belt
Silvio: no nie moje zdjecie
Napisano Ponad rok temu
U mnie (Ju-Jutsu AZS UW) można nosić jaki się chce (no, prawie), ale trzeba sie liczyc z tym, że jak ktoś sobie założy wysoki pas i go do randori poproszą wysokie pasy to potraktują jak doświadczonego zawodnika i moga ostro złupać tyłek. A tak w ogóle to i tak każdy już po pierwszym treningu czy drugim wie gdzie jest jego miejsce w szeregu, bo jak nie zauważy to go inni szybko wyprostują.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mike Tyson w TVN7
- Ponad rok temu
-
co o tym myślicie??
- Ponad rok temu
-
sztuki walki a RPG
- Ponad rok temu
-
Zakup maty
- Ponad rok temu
-
Jakim fighterem jestes?
- Ponad rok temu
-
Sport-Sztuka walki ?
- Ponad rok temu
-
sparingi - w jakim stylu najwczesniej ?
- Ponad rok temu
-
Sztuki walki w PRL
- Ponad rok temu
-
Wielcy mali aktorzy ;)
- Ponad rok temu
-
Miejsce do trenowania - na godziny, w Warszawie?
- Ponad rok temu