nomNasz trener jest the best..
taa jego opowiadania tez niczego sobieJego teksty na tle seksualnym sa najlepsze hehhee
Napisano Ponad rok temu
nomNasz trener jest the best..
taa jego opowiadania tez niczego sobieJego teksty na tle seksualnym sa najlepsze hehhee
Napisano Ponad rok temu
uklady chyba powinno sie robic dokladnie, technicznie.... wiec na pewno nie na zmeczeniu. my w srody mamy trening obwodowy, zapierdziel na 'stacjach' (worki, tarcze, pace, drazek itd) chyba najabardizej meczacy trening w tygodniu.tam mozna pluca wypluc ze zmeczenia jezeli ktos bedzie na maxa robil uklady
Napisano Ponad rok temu
uklady chyba powinno sie robic dokladnie, technicznie....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
trening ukladow oddzialuje na organizm- ja nie mowie ze nie, jest to lepsze niz siedzenie na kanapie z pilotem w reku, ale jezeli chodzi o sile/szybkosc/wytrzymalosc ukierunkowana na walke to sa moim zdaniem po prostu nieprzydatne, maja znaczenie zupelnie marginalne.ojoj malo wiesz..... Uklady robione mocno przyszpieszaja i zwiekszaja sile chirugi. Poprawiaja kordynacje ruchowa , oraz polepszaja zmysl rownowagi, przestrzenne poruszanie sie. Ucza cie prawidlowego oddychania , ale najbardziej to wzmacniaja rece i kordynacje ruchowa. Nie wiem czy startujesz w zawodach..... ale ci co znakomicie robia uklady takze dobrzes sie sprawdzaja w walkach i w druga strone. Przyklad Suska
Napisano Ponad rok temu
a probowales kiedys walczyc prezz godzine? niech przeciwnicy sie zmieniaja co 2 min... a ty zostajesz i walczysz prezz godzine...no tak jakos wyszlo. Przy walkach mozna sie zmeczyc ale takze odpoczac przy tych gorszych zawodnikach... natomiast uklady robi s sie po kolej i coraz mocniej przez jakass godz moze...to naprawde wykancza
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem czy startujesz w zawodach..... ale ci co znakomicie robia uklady takze dobrzes sie sprawdzaja w walkach i w druga strone. Przyklad Suska
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu