Czy sprzedawcy pozbywają się wystawionych przez siebie rachunków po jakimś okresie czasu?
Jest ustawowy obowiązek przetrzymywania dokumentacji księgowej przez prowadzących działalność gospodarczą, przez 5 lat.
Napisano Ponad rok temu
Czy sprzedawcy pozbywają się wystawionych przez siebie rachunków po jakimś okresie czasu?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem to właśnie nie powinno być dziwne, ponieważ ręczne miotacze gazu, paralizatory i alarmy nie podpadają pod ustawę o broni i amunicji, natomiast legalność teleskopów jest nieustannie kwestionowana, więc może dlatego na wszelki wypadek spisuje się dane nabywców?Jestem zdziwiony jednak zachowaniem sprzedawcy, ponieważ spisuje się dane kupującego, właśnie jakby była jakaś zadyma z czymś takim w okolicy, ale tyczy się to gazów CS, paralizatorów elektrycznych oraz broni alarmowej. Że zrobił to przy zakupie pałki to dziwne.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fakt, ale zauważyłem, że pod wpływem uderzeń schodzi z niego ta czarna farba. :?Grzybek raczej nie zmieni ksztaltu
Gdzie Ty to wyczytałeś z pudełka?? U mnie nic takiego nie ma, nawet w instrukcji. Zresztą żeby zamknąć batona w taki sposób o jakim mówisz, to trzebaby było go lekko otworzyć (np. poprzez potrząsanie), ale z pewnością nie zamkniesz go w taki sposób po wcześniejszym otworzeniu go mocnym wymachem.jeśli jest to ESP to nawet na pudełku Ci widnieje że jeśli nie jesteś w boju i nie musisz pałki składać mocnym uderzeniem w glebę, np. podczas treeningu, to możesz końcówką (tym grzybkiem) lekko puknąć parę razy w ziemię i pałka powinna składać się klasyczną metodą bez większej siły czy nawalania nią o ziemie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A propos pałek i allegro ale nie tylko. Jak duże są różnice między tymi za 20-30zł a tymi za np 140? Owszem jest napisane, że jedne hartowane oksydowane i inne cuda ale czy to prawda, tzn nie ma szans na trafienie na dobrego batona w niskiej cenie?
Napisano Ponad rok temu
z tego co widzialem to za 20-30zl to mozna kupic batona-sprezyne i nic wiecej.. skutecznosc tego patentu jest minimalna wiec od razu daj sobie z tym spokojA propos pałek i allegro ale nie tylko. Jak duże są różnice między tymi za 20-30zł a tymi za np 140? Owszem jest napisane, że jedne hartowane oksydowane i inne cuda ale czy to prawda, tzn nie ma szans na trafienie na dobrego batona w niskiej cenie?
Napisano Ponad rok temu
może nie sześćset ale starego merola za 300 zł widziałem, stan miał bdb i jeździ u znajomego od 2 lata trafiles kiedys merola szescsete w niskiej cenie?
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
Guest_budo_Jaro9999_* - Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu