nie... nie chodiz o to zeby kopac jaknajwyzej tylko zeby kopac mocno i tam gdzie mozna sobie na to pozwolic. co do tulowia to tez zalezy... nie ma jednej recepty na wszytko, zreszta jak juz sie keidys wybierzesz na trening to sam sie przekonasz, jak chcesz cos robic sam, bez trenera to najlepej zajmij sie przygotowaniem ogolnorozwojowym.no i ja tez lubie bardzo. Czy przy robieniu yop-ch trzeba wychylać tułów do do dołu (tak zeby kąt miedzy tułoiem był jak najmniejszy a noga była jak najwyżej)?
ah te yop chagi.....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gdzieś już to słyszałem... ( właściwie to cały czas to słyszę )wybierzesz na trening
A moje pytanie wzięło sie z kłopotów w wykonania yop przez qwert-il`a. Bo jeżeli chodzi o wykonanie owej techniki przy wygięciu tułowia to nie ma z tym chyba większego problemu. Gorzej jezeli nalezałoby wykonać z niewielkim odchyleniem.
Napisano Ponad rok temu
moze czas wyciagnac jkaies wnioski?gdzieś już to słyszałem... ( właściwie to cały czas to słyszę )wybierzesz na trening
Napisano Ponad rok temu
Bedom wakacje, bedzie maturka, bedom studia, (bedzie zdrowe kolano :wink: ) => bedze sportcik.
hmmmm. dlaczego kazdy temat musi sie konczyc tymi wnioskami
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
..... te kolana
- Ponad rok temu
-
Pytanka do Mora...
- Ponad rok temu
-
Kopnięcia