Kobietki na macie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Unikam jak ognia. Sa za slabe ii ogulem nie ten poziom. Staram sie tak dobrac trenig / klub aby kobiet nie bylo. Jak sa to trzymam sie z dala od nich.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co ja mam powiedzieć jak muszę ćwiczyć z wielkimi facetami??? Jest w Polsce jakaś sekcja bjj-kobiet??? Wątpie... Więc czy jest sens dalej ćwiczyć, skoro oni się irytują ćwicząc ze mną, a ja mam za mało siły by sobie radzić z nimi???
Biedna mala samotna. Taa,
Nie tylko Ty masz za partnerow osoby ciezsze i niejednokrotnie silniejsze. Tez cwicze z wielkimi facetami po 90 , 100 kg i zyje.
W polsce nie ma jako takowej sekcji tylko dla kobiet. Stosunkowo male zainteresowanie. To nie aikido :wink: . Zreszta ja mam poglad na te sprawe jasny i jednoznaczny.
Napisano Ponad rok temu
Poza tym pogadać można w trakcie
Pozdrawiam, Aviator
Napisano Ponad rok temu
No i jak sobie z tym radzisz?Nie tylko Ty masz za partnerow osoby ciezsze i niejednokrotnie silniejsze. Tez cwicze z wielkimi facetami po 90 , 100 kg i zyje.
Napisano Ponad rok temu
No i jak sobie z tym radzisz?
A jak mam sobie radzic ? Trening i jeszcze raz trening.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy sprytem, techniką i zwinnością da się nadrobić brak siły???
Kto powiedzial o mniejszej sile ? Mowa byla o roznicach w wadze.
A sile da sie zniwelowac.. jedna z taktych mowi o zmeczeniu przeciwnika :wink: a dopiero potem dzialaniu. ale to jest totalnie off topic.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dlaczego offtopic? Temat jest "Kobitki na macie" więc pytam jak ma sobie radzić kobitka na macie?
wiesz co, ja rok temu miałem tak wątłą budowę jak przeciętna kobietka. i mimo najlepszych chęci byłem bezradny wobec mocarzy BJJ. no i poszedłem na pakernię...
pozd
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiesz co, ja rok temu miałem tak wątłą budowę jak przeciętna kobietka. i mimo najlepszych chęci byłem bezradny wobec mocarzy BJJ. no i poszedłem na pakernię...
pozd
Silvio
Mam iść się napakować...? 8O ajajjaj to może powiedzcie odrazu ćwicz sobie Emi swoje aikido i nie zawracaj sobie głowy bjj :wink:
Napisano Ponad rok temu
to może powiedzcie odrazu ćwicz sobie Emi swoje aikido i nie zawracaj sobie głowy bjj :wink:
ćwicz sobie Emi swoje aikido i nie zawracaj sobie głowy bjj :wink: :wink:
Dobrze sobie radzisz na macie :serduszka: ale wiecej nie kończ mnie tak szybko tymi swoimi śmiertelnymi chwytami, wiesz jaki wrazliwy jestem chłopak :? 8)
Napisano Ponad rok temu
POzdrawiam wszystkie kobiety Bjj :wink:
Napisano Ponad rok temu
A u Mirka ćwiczą jakieś kobiety/dziewczyny? :wink:
S.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam, Aviator
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poglady Hasta znam nie od dzis i prawde mowiac niech mysli sobie co chce
Co do poziomu to chyba sie zgodze, przynajmniej mojego :roll: powiedzmy ze czasami reaguje niesportowo
A czy lzej jest... nie wiem. A rozmowy na macie w trakcie cwiczen rzeczywiscie bywaja zabawne;)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ból wewnetrznej częśći kolan po treningu BJJ
- Ponad rok temu
-
Buty do Bjj
- Ponad rok temu
-
Berserker's Team Poznań
- Ponad rok temu
-
Egzamin na niebieski pas
- Ponad rok temu
-
Rozwój BJJ w polsce
- Ponad rok temu
-
Gołe duszenie
- Ponad rok temu
-
Manolo szczęśliwym ojcem!
- Ponad rok temu
-
Jak z tego wyjść, czyli znowu mam problem. Gilotyna.
- Ponad rok temu
-
balacha
- Ponad rok temu
-
Nowa strona Berserker's Team
- Ponad rok temu