Jestem ciekaw kto by powiedzial zle slowo o kobiecie ktora sie obronila skutecznie na ulicy ? Pan prokurator mial jednak jej to silnie za zle. Hmm, chyba niedouczony frajer.
Nie oskarżył ją prokurator, tylko napastnicy, których poturbowała.
Napisano Ponad rok temu
Jestem ciekaw kto by powiedzial zle slowo o kobiecie ktora sie obronila skutecznie na ulicy ? Pan prokurator mial jednak jej to silnie za zle. Hmm, chyba niedouczony frajer.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pierwsze slysze... tzn nie pierwszy raz slysze ten tekst.a co do prawa, to obilo mi sie o uszy ze kazdy black belt powinien byc zarejestrowany na policji i wtedy gdyby kogos napadl i pobil to bylo by to traktowane jako napad z bronia w reku <--- prawda to?
Napisano Ponad rok temu
Na szczęście to nieprawda.a co do prawa, to obilo mi sie o uszy ze kazdy black belt powinien byc zarejestrowany na policji i wtedy gdyby kogos napadl i pobil to bylo by to traktowane jako napad z bronia w reku <--- prawda to?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w przypadku przekroczenia granic obrony koniecznej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nawet spoznilam sie na trening, zeby obejrzec te informacje.
Coz tu dodac do Waszych wypowiedzi?
Chyba tylko jedno: Szkoda, ze ta kobieta zlamala im tylko reke i nos!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Widzisz gdyby to była jednostkowa sytuacja, to bym pomyślał - nie znam sprawy, sędzia miał więcej materiałów itp itd.Przy okazji - doradzałbym ostrożnośc przy ferowaniu opini na podstawie relacji dziennikarzy - sprawa po przejrzeniu akt sprawy zwykle wygląda trochę inaczej niż w efekciarskiej notce w gazecie.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu