Oczywiscie na 99% jest to skutek treningu. No ale wlasnie: macie jakis pomysl jak troche schowac zylasy? Moze jakichs witaminek alboco. Btw. jak wezme reke nad glowe to w 5 sekund mam normalne raczki
  Oczywiscie na 99% jest to skutek treningu. No ale wlasnie: macie jakis pomysl jak troche schowac zylasy? Moze jakichs witaminek alboco. Btw. jak wezme reke nad glowe to w 5 sekund mam normalne raczki  

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 Przy wysiłku mięśnie podlegają zwiększonemu ukrwieniu. Jak to się potocznie mówi, zostają "napompowane". Mi też wtedy wyłażą wszystkie żyły ale wcale mi to nie przeszkadza
  Przy wysiłku mięśnie podlegają zwiększonemu ukrwieniu. Jak to się potocznie mówi, zostają "napompowane". Mi też wtedy wyłażą wszystkie żyły ale wcale mi to nie przeszkadza  
 Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
W sumie nie chodzilo mi o czas po treningu ale hmm zawsze. Dotego niestety dziewczyna na ktorej mi zalezy nie uwaza moich zylasow z abyt seksowne

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Wiem, o czym mówisz. Co prawda nie jestem jeszcze w starszym wieku, ale juz robią mi sia żylaki na nogach a żyły na rękach "znikają" gdy są potrzebne np. do kroplówki. Wydaje mi sie jednak, że nie jest to tylko kewstia treningów i wysiłku, ale w dużej mierze indywidualnych skłonności, uwarunkowanych genetycznie. Ne to niestety nie ma rady. Tak jest i już.Na nogach bardzo prawdopodobne że zrobią sie w starszym wieku żylaki. A na rękach będa trudne do nakłucia. Będą miały tendencje do "ślizgania" sie (kroplówka, pobieranie krwii).
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie. Ja - może to zabrzmi głupio - jestem zadowolony z tego ze wyglądam tak, a nie inaczej. Przynajmniej widać że coś ćwicze. Matka tylko mówi patrząc na łydki(uwielbiam rower), że żylaki to mam murowane :wink:Wydaje mi sie jednak, że nie jest to tylko kewstia treningów i wysiłku, ale w dużej mierze indywidualnych skłonności, uwarunkowanych genetycznie. Ne to niestety nie ma rady. Tak jest i już.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu