Propozycja
Napisano Ponad rok temu
Dobrze byloby zorganizowac co jakis czas chat z kims o uznanej reputacji w SW. Dostep do np. shihanow jest trudny ale nie niemozliwy. Zalezy to oczywiscie od wykorzystania osobistych kontakow naszych i naszych blizszych lub dalszych znajomych. Rzecz wszakze wydaje sie byc do przeprowadzenia.
Napisano Ponad rok temu
A jak strasznie Ci na tym zalezy to poszukaj w archiwach, calkiem niedawno byl organizowany czat z sensei Yoshiharu Hosoda
Napisano Ponad rok temu
A co do czatu to idea sama w sobie słuszna. Osobiście na pierwszego gościa proponuje Szczepana, później Mr.Smail, i Aiki, ale kolejność może byc odwrotna, zgodnie z życzeniami userów.
Napisano Ponad rok temu
Nikomu powaznemu nie bedzie sie chcialo tracic czasu na takie bezowocne pitolenie na forum ))
A jak strasznie Ci na tym zalezy to poszukaj w archiwach, calkiem niedawno byl organizowany czat z sensei Yoshiharu Hosoda
No był, ale nie u nas tylko na innym portalu, swoją droga ciekawe kto stamtąd wpadł na pomysł zaproszenia sensei Hosody.
A skoro mamy własny kanał irc'a to może by jednak spróbować. [/img]
Napisano Ponad rok temu
Jesli by jakis shihan sie na to zgodzil, to byloby to raczej tak, ze wszystkie pytania szly by do jakiegos usera, ktory by przekazywal i przetlumaczyl je shihanowi, ten musialby miec troche czasu na sformuowanie odpowiedzi i ten wybrany user te odpowiedzi by z powrotem przekazywal. Moglo to by trwac dzien czy dwa. Oczywiscie ludzie z forum musieli by sie dobrze zastanowic o co pytac zeby sie nie osmieszyc.
Mocno watpie w mozliwosc czatu realnego.
Napisano Ponad rok temu
Szczepciu a Ty?
Napisano Ponad rok temu
ja tam shihan nie jestem nie potrzebuje az 2 dni na odpowiedz - moze byc real chat
Szczepciu a Ty?
Alez propozycja Gambita jesli chodzi o nas Smailu to byl ZART
Napisano Ponad rok temu
Aiki 2/3 to kto ta 1/3 wg Ciebie
Napisano Ponad rok temu
Oczywiscie jesli odpowiednie wladze vortalu wyraza zgode,i zainteresowaenie pomyslem.
Mr.Smail napisal:
Jaki zart - Gambit by sie nie osmielil, bo go znam
Mr.Smail oczywiscie zartuje, ja tam jestem straszny zoltodzib i szara aikidocka myszka wiec nie moze mnie znac bo niby z jakiego powodu. Ot udzielam sie odrobine na forum.
Oczywiscie mam nadzieje ze kiedys bede mial okazje osobiscie poznac opolskie aikido.
Napisano Ponad rok temu
Chcialbym oswiadczyc ze absolutnie nie zartowalem proponujac moich szanownych przedmowcow na gosci na czacie czy irc'u..
Co za HORROR :roll:
Napisano Ponad rok temu
osobiscie mam juz dosc przechwal i teorii Aikiego
Napisano Ponad rok temu
Mr. Smail - tak sobie "zamieszalem" to mile ze strony Gambita.. ale na pewno sa lepsi ode mnie..
Napisano Ponad rok temu
Mr. Smail - tak sobie "zamieszalem" to mile ze strony Gambita.. ale na pewno sa lepsi ode mnie..
No są , ale skoro na razie nie można z nimi ustawić takiego ircowego spotkania, albo to jeszcze potrwa, to powinniśmy "wykorzystać" tych których mamy pod bokiem.
Napisano Ponad rok temu
no wiec w zwiazku ze zblizajacym sie seminarium z Nebi Vuralem (za kilka h) jak macie jakies pytanka to szybko szybko a dzis wieczorem mam nadzieje ze uda mi sie je zadac...
milego dnia...
ps. hahah widac ze mnie Aiki nie zna jak mysli ze jestem feministka...ja poprostu nie potrafie zniesc niektorych ludzi,w tym jego...
Napisano Ponad rok temu
szczepana w moderowaniu,
Marta-ika w faszyzowaniu,
Benek, Wysocki ty i wielu innych w aikido..
R. Makłowicz w gotowaniu,
itd.. itp...
:-))
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ps. ona tez czyta Vortal...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Aikido jako Budo
- Ponad rok temu
-
Bezwymiarowe aikido
- Ponad rok temu
-
Zwiazki M.Ueshiba ze skrajna prawica
- Ponad rok temu
-
Historyczne zdjecie
- Ponad rok temu
-
Egzaminy u dzieci
- Ponad rok temu
-
AIKIDO w Discovery
- Ponad rok temu
-
pozycja...
- Ponad rok temu
-
Honorarium
- Ponad rok temu
-
Kolejny staz...
- Ponad rok temu
-
NEBI VURAL(6 Dan Aikikai) -ktoś coś wie?
- Ponad rok temu