Historyczne zdjecie
Napisano Ponad rok temu
ktos ma jakies pomysly dlaczego?
Co to za kaligrafia (i czyja )w prawym gornym rogu kamizy?
I kto jest na tym zdjeciu?
acha, zwyciezca konkursu, realizujac swoje ukryte instynkty sadystyczne,
bedzie sie mogl nade mna pastwic do woli, (podczas mojego pobytu w Polsce ) rzucajac mnie gdzie popadlo przez pol godziny!
Zycze udanych odpowiedzi!
Napisano Ponad rok temu
Szósty od lewej a najniższym rzędzie siedzi o ile me moje pooperacyjne gały nie mylą O'Sensei Ueshiba, no ale to pewnie zauważył każdy. A co do wszystkich innych osób siedzących to niestety nie mam pojęcia, ale chętnie poczytam tych co będą wiedzieć.
P.S
Szczepan skąd bierzesz te fajne animacje ????, ta z polską falagą jest najlepsza
Napisano Ponad rok temu
Co do animacji, to robie je sam, proscizna rotfl to byl zart
jestem za leniwy, prawie jak ty. Wiesz co to jest [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ?
Napisano Ponad rok temu
Oto jedno z najwazniejszych dla rozwoju aikido zdjec historycznych:
Tzn. W jaki sposób wpłynie te zdjęcie na na rozwój mojego aikido? Az sie boje patrzec ))
Napisano Ponad rok temu
8O
Napisano Ponad rok temu
Tyle moich obserwacji.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kto siedzi na prawo od Dziadka? Na pewno nie Kano sensei. Zwykle po tej stronie pozwala sie usiasc albo najblizszemu uczniowi, albo najznamienitszej osobie zaproszonej.
To chyba zgadłem że po prawo siedzi syn dziadka :roll:
Napisano Ponad rok temu
Kto siedzi na prawo od Dziadka? Na pewno nie Kano sensei. Zwykle po tej stronie pozwala sie usiasc albo najblizszemu uczniowi, albo najznamienitszej osobie zaproszonej.
Wszystko jasne - Szczepan chłopie, aleś wyrósł
Napisano Ponad rok temu
No wiec jeszcze raz od poczatku.
Dziadek siedzi na srodku a po jego prawej rece siedzi: Kto? to nie jest Kisshomaru , bo zdjecie jest z 1931 roku, ten chlopaczek jest za duzy. Wyglada mi to raczej na gosciu co sie nazywa Nakakura(pozniejszy hanshi w kendo), ktorego Dzidek ozenil z wlasna corka i ktory mial byc jego nastepca i spadkobierca w Sztuce. Wyglada mi na to ze Kisshomaru siedzi obok matki 4 od lewej strony zdjecia.
Po LEWEJ rece Dziadka ( to wlasnie po lewej rece jest to honorowe miejsce) siedzi kto?
Sorry za zamieszanie, ale strony sie zmieniaja w zaleznosci od tego czy sie patrzy na fotografie, lub czy sie patrzy od strony siedzacego na fotce.
Labedz, nie wydaje mi sie zeby sie zblizyl nawet na milimetr do rozwiazania konkursu z takimi pomyslami :roll:
Napisano Ponad rok temu
Gdzie Ty bedziesz w tej Polsce i kiedy???
to jest wazne
Napisano Ponad rok temu
Wiesz co Szczepan - olac to zdjecie
Gdzie Ty bedziesz w tej Polsce i kiedy???
to jest wazne
to jest tutaj off topic MrSmail'u
Napisano Ponad rok temu
Labedz, nie wydaje mi sie zeby sie zblizyl nawet na milimetr do rozwiazania konkursu z takimi pomyslami
I o to chodzi. Z wrodzona sobie delikatnością daję ci do zrozumienia jaki mam stosunek do tego rodzaju zagadek i konkursów. A nagrodę - obijanie moderatora - i tak zgarnę I na nic tu oporowanie
Napisano Ponad rok temu
pewno kolejka chętnych jest strasznie długa....
S.
Napisano Ponad rok temu
Łabędź,
pewno kolejka chętnych jest strasznie długa....
S.
Dlatego juz teraz o tym wspominam, :wink: zresztą mam wykupiony karnet na obijanie Szczepana jeszcze ze starych czasów
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Egzaminy u dzieci
- Ponad rok temu
-
AIKIDO w Discovery
- Ponad rok temu
-
pozycja...
- Ponad rok temu
-
Honorarium
- Ponad rok temu
-
Kolejny staz...
- Ponad rok temu
-
NEBI VURAL(6 Dan Aikikai) -ktoś coś wie?
- Ponad rok temu
-
Ojciec, prać?
- Ponad rok temu
-
lato i aikido
- Ponad rok temu
-
Co sadzicie o tym randori?
- Ponad rok temu
-
Daitoryu- techniki KI druga czesc