żegnam sie ślicznie
Napisano Ponad rok temu
papa
Napisano Ponad rok temu
Powodzenia i miękkich stawów.
Napisano Ponad rok temu
jutro zaczynam treningi u Chiba Sensei - nie wiem kiedy i w jaki stanie wrócę - więc was misie puchate żegnam na razie...
papa
Wroc w lepszym niz na nie poszedles 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

niech moc bedzie z tobą

Napisano Ponad rok temu
jutro zaczynam treningi u Chiba Sensei - nie wiem kiedy i w jaki stanie wrócę - więc was misie puchate żegnam na razie...
papa
To gdzie Ty teraz bedziesz? Nie ma tam internetu? Ale ucz sie ucz ,bo nauka to potegi klucz :wink:
Napisano Ponad rok temu
To gdzie Ty teraz bedziesz? Nie ma tam internetu? [/quote"] W samym San Diego!!!! ... eee, tego, no...

Napisano Ponad rok temu
Chiba sensei twierdzi ze cukru jest wystarczajaco duzo w normalnych produktach spozywczych .... a uchideshi zawsze sie z nim we wszystkim zgadzaja 8)
Napisano Ponad rok temu
jesli przestane nadawac to po temu, ze mam polamane paluszki...
Szczepan - jak sie nazywa ten sprzed do przeloczania na tutejsze gniazdka sprzetu elek. z polski? cholera gdzie to kupic - musze uzywac laptopa....
[/list]
Napisano Ponad rok temu
Proponuje sklepy typu "Circuit City", "Best buy", "Radio Shack" - ja takie rzeczy tam widzialem. A moze i caly kabel dostaniesz...
Napisano Ponad rok temu
muha, w morde jeza, zaskakujesz mnie za kazdym razem, czkawki dostalem ze smiechu rotfl
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
jestem tu z Renata. szczepan - znasz ja.... nie wiem jak dlugo bo ona planuje 6 tyg. ja chcialbym pol roku, ale cos mnie sie widzi ze kasy to mi na 2/3 miesiace starczy. normalne polskie lato tu mamy tyle ze te palmy i takie tam. dojo jest na peryferiach i za duzo czasu nie ma na lazenie. na razie nas sprawdzaja ale nie jest zle.... wczoraj cos mi szczyklo w karku ale zyje... jeno tycio boli. nie bede sie zwiezal z form treningu bo to osobiste dosc i nie wiem co by mi Sensei zrobil, ale by bolalo....
czycie sie slonka....
pmasz[/list]
Napisano Ponad rok temu
cos mi szczyklo w karku ale zyje... jeno tycio boli pmasz[/list]
OOOOoO????/???? Sensei!!!!!!!! Ty żyjesz?????? Pan tam sobie fikołki robisz... A ja gore!!!!

Napisano Ponad rok temu
Pewnie ze znam Renate! Przekaz jej ode mnie calusy

Odwagi, pmasz odwagi w pisaniu swoich osobistych uwag o treningach, to wlasnie misie lubia najbardziej, obiecuje ze sensei sie nie dowie poklon
Napisano Ponad rok temu
dzis zrobilismy sobie spacer do innej dzielnicy - amer. biale przedmiescia. w miare goroca - drzewa pomaranczowe obsypane owocami, figowce, od cholery palm rozniastych i bananowce... kosmos... mam normalnie wyrzuty, ze tu jestem
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Krzyk..........
- Ponad rok temu
-
staże aikido...
- Ponad rok temu
-