żegnam sie ślicznie
Napisano Ponad rok temu
papa
Napisano Ponad rok temu
Powodzenia i miękkich stawów.
Napisano Ponad rok temu
jutro zaczynam treningi u Chiba Sensei - nie wiem kiedy i w jaki stanie wrócę - więc was misie puchate żegnam na razie...
papa
Wroc w lepszym niz na nie poszedles 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
niech moc bedzie z tobą
Napisano Ponad rok temu
jutro zaczynam treningi u Chiba Sensei - nie wiem kiedy i w jaki stanie wrócę - więc was misie puchate żegnam na razie...
papa
To gdzie Ty teraz bedziesz? Nie ma tam internetu? Ale ucz sie ucz ,bo nauka to potegi klucz :wink:
Napisano Ponad rok temu
To gdzie Ty teraz bedziesz? Nie ma tam internetu? [/quote"] W samym San Diego!!!! ... eee, tego, no... w średniowiecznej Japonii nie ma komputerów
Napisano Ponad rok temu
Chiba sensei twierdzi ze cukru jest wystarczajaco duzo w normalnych produktach spozywczych .... a uchideshi zawsze sie z nim we wszystkim zgadzaja 8)
Napisano Ponad rok temu
jesli przestane nadawac to po temu, ze mam polamane paluszki...
Szczepan - jak sie nazywa ten sprzed do przeloczania na tutejsze gniazdka sprzetu elek. z polski? cholera gdzie to kupic - musze uzywac laptopa....
[/list]
Napisano Ponad rok temu
Proponuje sklepy typu "Circuit City", "Best buy", "Radio Shack" - ja takie rzeczy tam widzialem. A moze i caly kabel dostaniesz...
Napisano Ponad rok temu
muha, w morde jeza, zaskakujesz mnie za kazdym razem, czkawki dostalem ze smiechu rotfl
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jestem tu z Renata. szczepan - znasz ja.... nie wiem jak dlugo bo ona planuje 6 tyg. ja chcialbym pol roku, ale cos mnie sie widzi ze kasy to mi na 2/3 miesiace starczy. normalne polskie lato tu mamy tyle ze te palmy i takie tam. dojo jest na peryferiach i za duzo czasu nie ma na lazenie. na razie nas sprawdzaja ale nie jest zle.... wczoraj cos mi szczyklo w karku ale zyje... jeno tycio boli. nie bede sie zwiezal z form treningu bo to osobiste dosc i nie wiem co by mi Sensei zrobil, ale by bolalo....
czycie sie slonka....
pmasz[/list]
Napisano Ponad rok temu
cos mi szczyklo w karku ale zyje... jeno tycio boli pmasz[/list]
OOOOoO????/???? Sensei!!!!!!!! Ty żyjesz?????? Pan tam sobie fikołki robisz... A ja gore!!!!
Napisano Ponad rok temu
Pewnie ze znam Renate! Przekaz jej ode mnie calusy Kazdy szanujacy sie aikidoka na swiecie zna Renate. Do jakiego kraju bym nie pojechal, to jak sie dowiedza ze jestem Polakiem drugie pytanie pada "A czy znasz Renate?" Nawet u nas w dojo, jest jeden Francuz co tu imigrowal i zna nie tylko Renate, ale paru innych ludzi z Wrocka :wink: W Europie Zach - Holandia, Belgia, Francja - wszyscy znaja Renate
Odwagi, pmasz odwagi w pisaniu swoich osobistych uwag o treningach, to wlasnie misie lubia najbardziej, obiecuje ze sensei sie nie dowie poklon
Napisano Ponad rok temu
dzis zrobilismy sobie spacer do innej dzielnicy - amer. biale przedmiescia. w miare goroca - drzewa pomaranczowe obsypane owocami, figowce, od cholery palm rozniastych i bananowce... kosmos... mam normalnie wyrzuty, ze tu jestem
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Krzyk..........
- Ponad rok temu
-
staże aikido...
- Ponad rok temu
-
krotka relacja ze stazu z Borowskim