krotka relacja ze stazu z Borowskim
Napisano Ponad rok temu
Dzisiaj w Walbrzychu odbyl sie staz z Borowskim - 4 dan Aikikai.
Bylo ciekawie, sympatycznie i ostro zarazem jak dla mnie 8)
Najciekawsza rzecza bylo to, ze moglem sobie potrenowac z nowymi ludzmi, ktorzy nauczyli mnie wielu ciekawych rzeczy 8)
To moj pierwszy staz i napewno nie ostatni :wink: Wazne jest tez to, ze bylo wiele sympatycznych osob i duza grupka Hakam
Jutro beda techniki z drewnianym nozem - Tanto, wiec napewno conieco napisze o tym :-)
Pozdrawiam
Adam
Napisano Ponad rok temu
Bylo super! Porobilem troche fotek i mozliwe, ze umieszcze na stronce www. Tylko mialem zwykla cyfrowke i niektore zdjecia nie wyszly zbyt dobrze :? Dzis bylo sporo technik z Tanto i obrony przed atakami. Na rozgrzewke pady do przodu i do tylu na czas 8) Coz ruszalem sie troche ociezale, ale wytrzymalem do konca Poznalem sporo ciekawych technik.......m.in rozne warianty obrony zaczynajace sie od Tenkan, a potem Ura lub Omote.......Przepraszam za pisownie, napewno cos przekrecilem
Borowski to calkiem mily gosc, troche cicho mowi, ale idzie sie przyzwyczaic 8) Mialem przyjemnosc byc nauczany przez roznych milych ludzi noszacych Hakamy i jestem mile zadowolony z tego faktu Po stazu bylem mokry jak scierka, a pot splywal po mnie litrami Jednak wazne jest to, ze mozna bylo poznac bardzo mile osobki z roznych klubow i potrenowac z nimi 8)
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
We Francji, bodajze w Strasbourgu odbyl sie staz niedawno staz z jakas znana osobistoscia Aikido....wiecie cos wiecej na ten temat? Ktos z was wie ile kosztuja takie staze zagraniczne, bo napewno sa o wiele drozsze od tych krajowych :?
P.S ten staz byl z Chiba Sensej, ale pewnosci nie mam :?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Staże sob-niedz ,z sensei Tamura , kosztują od 20 (Węgry) do 45 euro (Niemcy).Jasne, ze napisze wiecej :wink:
We Francji, bodajze w Strasbourgu odbyl sie staz niedawno staz z jakas znana osobistoscia Aikido....wiecie cos wiecej na ten temat? Ktos z was wie ile kosztuja takie staze zagraniczne, bo napewno sa o wiele drozsze od tych krajowych :?
P.S ten staz byl z Chiba Sensej, ale pewnosci nie mam :?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Słyszałem, że na początku lutego br. ma odbyś się staż w Słupsku z senseiem Piotrem Borowskim. Wiecie coś na ten temat ?
Napisano Ponad rok temu
coś słyszałem na ten temat....jak chcesz to sie dowiem wiecej....
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
witam
Pozdrawiam
Jeśli możesz było by fajnie.
Dzięki
Napisano Ponad rok temu
witam
Pozdrawiam
Jeśli możesz było by fajnie.
Dzięki
Witam
nie ma problemu....
1.02.2003 ...... 16.30-19.00
2.02.2003 ...... 10.00-12.30
Słupsk, ul. Madalinskiego 1
koszt 30,-
noclegi w bursie 15,- (dobrze by było wczesniej skontaktowac sie i zarezerwowac...)
Wiecej info ma byc wkrótce na stronie PFA....
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Może się wybiorę ! Będzie to mój pierwszy staż !
Napisano Ponad rok temu
Powodzenia RAFIK......
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zapytany przez laika...
- Ponad rok temu
-
Czy walka dwóch aikidoków jest możliwa?
- Ponad rok temu