Jak z tym skonczyc ?
Napisano Ponad rok temu
jak nie cwicze to mnie nosi...
a samo zmeczenie fizyczne typu dwie godziny na basenie tam i spowrotem nie za bardzo pomaga...
zreszta to przeciez nudne prawda
Napisano Ponad rok temu
8-9h w biurze + 2-3h pracy w domu + baba = jak przychodzi pora traningu to się wolę zdrzemnąć.
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szczerze powiem że nie znam lekarstwa na twój problem.Ja teraz mam przymusową dwumiesięczną przerwę w treningach.Minął dopiero miesiąc i nie wiem jak długo jeszcze wytrzymam.Z tego nie można się wyleczyć to jest jak zaraza
Miałem to samo i to po miesiącu treningów, dwumiesięczna przymusowa przerwa, sam nie wiedziałem jak wytrzymam. Trzymałem się z daleko od dojo, bo jeszcze wyskoczyłbym na matę przed końcem rekonwalescencji, i jakos samo zleciało. Ani się obejrzałem jak wróciłem na treningi.
Napisano Ponad rok temu
A ja sobie wyobrażam...
8-9h w biurze + 2-3h pracy w domu + baba = jak przychodzi pora traningu to się wolę zdrzemnąć.
Pozdrawiam,
AdamD
Tak calkowicie sie zgadzam:-) Po pracy to juz czestokroc tylko sie mysli jak by tu sie szybko walnac spac. Na szczescie z tym potrafie walczyc i jakos potrafie sie wziasc za cwiczenia. 8)
Gorzej jest z czasem ktory nie zawsze niestety jest...
Napisano Ponad rok temu
Ty ... ja musze cos zrobic. Latka leca i trzeba zaczac pomalu myslec o czyms innym niz tylko o treningach i kobietach :wink: .
Problem zaczyna sie kiedy mysle JAK przestac. No i dochodze do wniosku ze na dluzsza mete nie mam zadnej metody. Teraz pytanie do Was jest takie czy taka metoda istnieje czy tez "wpadlem" do konca moich dni :wink: .
Hast, a ile ty masz lat, że takie samobójcze nastroje? Kryzys wieku średniego? Andropauza ci się zaczyna?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wniosek jeden - bez treningów jest się non-stop zmęczonym :wink:
Napisano Ponad rok temu
ech, to moje roztargnienie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zdaża mi się jak wszystkim pewnie mieć momenty zwątpienia, niechęci.
Nic jednak nie nakręca mnie tak jak świadomość że udało mi się przetrwać kolejny dzień walcząc, świadomość że wygrywa się walkę z samym sobą, ze swoimi ograniczeniami.
Dlatego właściwie po co kończyć to do czego dochodzi się przez tyle lat i tyloma wyrzeczeniami, chyba że już nie czerpiemy rodości z tego co nam ją przynosiło.
Napisano Ponad rok temu
Pamietaj, ze sztuki walki to nie chwilowa pasja, czy hobby.
To cos, co daje poczucie spelnienia (przynajmniej dla tych, ktorzy je kochaja). Cos, co powoduje, ze chcesz zyc i cos, co juz raz wdarlwszy sie w nasze dusze, nie odchodzi tak latwo. MA trzeba kochac. Ale jesli juz znane jest nam to uczucie milosci, to musimy je pielegnowac, a nie wykorzeniac!
jeh...ale mnie wzielo po tej studniowce na takie texty
Napisano Ponad rok temu
zgadzam sie z tym co napisalas
Napisano Ponad rok temu
Jejq, zdziwilo mnie, ze dopuszczasz w ogole taka mysl ^Hast^!
Pamietaj, ze sztuki walki to nie chwilowa pasja, czy hobby.
To cos, co daje poczucie spelnienia (przynajmniej dla tych, ktorzy je kochaja). Cos, co powoduje, ze chcesz zyc i cos, co juz raz wdarlwszy sie w nasze dusze, nie odchodzi tak latwo. MA trzeba kochac. Ale jesli juz znane jest nam to uczucie milosci, to musimy je pielegnowac, a nie wykorzeniac!
jeh...ale mnie wzielo po tej studniowce na takie texty
Aż się łza w oku kręci..... To piękne było, jeszcze raz, proszę!!
Napisano Ponad rok temu
I o to chodzi, o to właśnie w tym wszystkim chodzi
Napisano Ponad rok temu
ale trezba przyznac ze wielu ludzi tak cala sprawe traktuje. 8)Pamietaj, ze sztuki walki to nie chwilowa pasja, czy hobby.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sztuki walki a etyka
- Ponad rok temu
-
co straciliscie przez sztuki walki
- Ponad rok temu
-
Solo :)
- Ponad rok temu