Dlaczego Karate jest lepsze od Taekwondo?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dla uscislenia- ten zawodnik walczyl w doboku WTF'owskim, dlaczego twierdzisz ze byl z ITF?Zresztą widziałem kiedyś film - walkę thaiboxera z taekwondokiem z ITF-u. Koleś został rozłożony obezwładniony kilkoma mawachami na gedan, po czym dostał jedną na jodan i KO...
Napisano Ponad rok temu
 )
  )o lokach i podcieciach nic nie slyszalem ale osobiscie bardzo licze na takie rozwiazanie

Napisano Ponad rok temu
Na czwartkowym egzaminie byl z nami kolega Sławek. On kiedys trenował GTF (z tego co pamietam), nasza sekcja sie przeniosła mu pod sam nos to przyszedł i z nami został. Rozciagniety jest niesamowicie.
Dobra koniec tytułem wstepu przechodze do meritum.
Podczas walk praktycznie latał (w pozytywnym tego słowa znaczeniu). Jak miałem chwilke wolnego to rozgladałem sie po sali i widziałem wysokie kopniecia, obrotówki, kopniecia z wyskuko. Non stop walił cos efektownego (fajna musiał miec kondycje
 . Ja akurat niemiałem przyjemnosci z nim walczyc ale znajomi co z nim walczyli muwili ze wystarczyło chwilke wyczekac, zrobic kontre lub wejsc blisku i sie gubił . Fajnie to wygladało co robił, ale... mozna było go wyczuc i troche pokiereszowac.
 . Ja akurat niemiałem przyjemnosci z nim walczyc ale znajomi co z nim walczyli muwili ze wystarczyło chwilke wyczekac, zrobic kontre lub wejsc blisku i sie gubił . Fajnie to wygladało co robił, ale... mozna było go wyczuc i troche pokiereszowac.

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Jako, że tkd głupie nie jest 8) chciałem wpaść i tak sobie poćwiczyć (niestety Gdańsk odpada
 ) Wiem, że w Gdyni w szkole nr 21 jest tkd. Wiecie może kto tam prowadzi treningi? Warto tam wpaść, czy czas tylko stracę? Będę wdzięczny za help =)
  ) Wiem, że w Gdyni w szkole nr 21 jest tkd. Wiecie może kto tam prowadzi treningi? Warto tam wpaść, czy czas tylko stracę? Będę wdzięczny za help =)

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

widocznie takie zasady panowaly na turnieju. jakby kazdy robil swoje to by bylo bez sensu, a w tym przypadku nie fair wzgledem zawodnika ktory w hogo nie walczy.
  widocznie takie zasady panowaly na turnieju. jakby kazdy robil swoje to by bylo bez sensu, a w tym przypadku nie fair wzgledem zawodnika ktory w hogo nie walczy.

Napisano Ponad rok temu
Nie widziałem jeszcze WTF-owca z rękawicami. Może się jednak mylę
Ludzi od nas z klubu nie widziałeś
 Tak, ten gostek na filmie był z WTF, i to na dodatek z jakiegoś niezwykle cienkiego...
  Tak, ten gostek na filmie był z WTF, i to na dodatek z jakiegoś niezwykle cienkiego...Pozdrówka
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
widziałem gości z WTF którzy na prawde by mogli zrobić krzywde temu tajskiemu bokserowi
ktoś inny powie, że widział tajskich, co by tamtym... i tak w koło macieju

Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Zawody w shotokanie Zawody w shotokanie- Ponad rok temu 
- 
			 Życzenia Życzenia- Ponad rok temu 
- 
			 Uderzenia w Ryu-te Uderzenia w Ryu-te- Ponad rok temu 
- 
			 okinawa kluby okinawa kluby- Ponad rok temu 
- 
			 filmy z kata filmy z kata- Ponad rok temu 
- 
			 PP Kyokushin w Gdyni PP Kyokushin w Gdyni- Ponad rok temu 
- 
			 RITSUZEN i TAIKI-KEN RITSUZEN i TAIKI-KEN- Ponad rok temu 
- 
			 Czy jesteś wierny stylowi, od którego zaczynałeś? Czy jesteś wierny stylowi, od którego zaczynałeś?- Ponad rok temu 
- 
			 ROYAMA I KAZUMI ODCHODZĄ Z IKO MATSUI ROYAMA I KAZUMI ODCHODZĄ Z IKO MATSUI- Ponad rok temu 
- 
			 Co to jest CLICKER ? Co to jest CLICKER ?- Ponad rok temu