Dlaczego Karate jest lepsze od Taekwondo?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dla uscislenia- ten zawodnik walczyl w doboku WTF'owskim, dlaczego twierdzisz ze byl z ITF?Zresztą widziałem kiedyś film - walkę thaiboxera z taekwondokiem z ITF-u. Koleś został rozłożony obezwładniony kilkoma mawachami na gedan, po czym dostał jedną na jodan i KO...
Napisano Ponad rok temu
o lokach i podcieciach nic nie slyszalem ale osobiscie bardzo licze na takie rozwiazanie
Napisano Ponad rok temu
Na czwartkowym egzaminie byl z nami kolega Sławek. On kiedys trenował GTF (z tego co pamietam), nasza sekcja sie przeniosła mu pod sam nos to przyszedł i z nami został. Rozciagniety jest niesamowicie.
Dobra koniec tytułem wstepu przechodze do meritum.
Podczas walk praktycznie latał (w pozytywnym tego słowa znaczeniu). Jak miałem chwilke wolnego to rozgladałem sie po sali i widziałem wysokie kopniecia, obrotówki, kopniecia z wyskuko. Non stop walił cos efektownego (fajna musiał miec kondycje . Ja akurat niemiałem przyjemnosci z nim walczyc ale znajomi co z nim walczyli muwili ze wystarczyło chwilke wyczekac, zrobic kontre lub wejsc blisku i sie gubił . Fajnie to wygladało co robił, ale... mozna było go wyczuc i troche pokiereszowac.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jako, że tkd głupie nie jest 8) chciałem wpaść i tak sobie poćwiczyć (niestety Gdańsk odpada ) Wiem, że w Gdyni w szkole nr 21 jest tkd. Wiecie może kto tam prowadzi treningi? Warto tam wpaść, czy czas tylko stracę? Będę wdzięczny za help =)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie widziałem jeszcze WTF-owca z rękawicami. Może się jednak mylę
Ludzi od nas z klubu nie widziałeś Tak, ten gostek na filmie był z WTF, i to na dodatek z jakiegoś niezwykle cienkiego...
Pozdrówka
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
widziałem gości z WTF którzy na prawde by mogli zrobić krzywde temu tajskiemu bokserowi
ktoś inny powie, że widział tajskich, co by tamtym... i tak w koło macieju
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zawody w shotokanie
- Ponad rok temu
-
Życzenia
- Ponad rok temu
-
Uderzenia w Ryu-te
- Ponad rok temu
-
okinawa kluby
- Ponad rok temu
-
filmy z kata
- Ponad rok temu
-
PP Kyokushin w Gdyni
- Ponad rok temu
-
RITSUZEN i TAIKI-KEN
- Ponad rok temu
-
Czy jesteś wierny stylowi, od którego zaczynałeś?
- Ponad rok temu
-
ROYAMA I KAZUMI ODCHODZĄ Z IKO MATSUI
- Ponad rok temu
-
Co to jest CLICKER ?
- Ponad rok temu