Co moze psycholog....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak przy okazji to ponoć nasz wspaniały Adamek zaczął tak pięknie skakać dzięki psychologowi. Kto wie czy w psychice nie tkwi klucz do sukcesu....
Napisano Ponad rok temu
jedyne wyjscie to pracowac nad soba , jezeli ty nie skrzywdzisz przeciwnika , on skrzywdzi ciebie , na zawodach powinno sie traktowac rywala podobnie , nie od razu go katowac , ale pokonac go psychicznie i fizycznie
Napisano Ponad rok temu
Po sukcesach Malyszach na ktore wplyw mial psycholog coraz wiecej skoczkow (choc i nie oni) korzysta z uslug wlasnie ow psychologow.
Chodz do psychiatry i wymiataj ulicami
THE END
Napisano Ponad rok temu
A tak przy okazji to ponoć nasz wspaniały Adamek zaczął tak pięknie skakać dzięki psychologowi. Kto wie czy w psychice nie tkwi klucz do sukcesu....
Czy to aby nie byl psychoanalityk, te Freudowskie interpretacje.....
Napisano Ponad rok temu
Bede sie czepiac slowek, ale z tego co sie orientuje freudysci nie interpretuja. Wszelkie odwolania prosze na privCzy to aby nie byl psychoanalityk, te Freudowskie interpretacje.....
Zalezy jaka orientacja teoretyczna danego psychologa.
Ale wg mnie praca z zawodnikiem tak jak z kazdym czlowiekiem powinna opierac sie na sluchaniu.
Ja wyznaje zasade ze ludzie sami mowia co im na sercach lezy w ten czy inny sposob.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tu miało być :twisted: . Rąbło mi się..!!!" I każda...
A poza tym, to zamiast psychologa (psychoanalityka czy kogokolwiek) wystarczają (a przynajmniej powinni) przyjaciele. Gorzej jak ktoś takowych nie posiada...
Napisano Ponad rok temu
Qfa!! A teraz wyszło jakbym przyjacół nie miał :wink: !!!!Gorzej jak ktoś takowych nie posiada...
Ja tu już dzisiaj nic nie pisze, bo takie krzaki wychodzą qcze :? Ehhh...szkoda słów.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A poważnie to psycholog dużo może pomóc. Ale nie mieszajcie go proszę z psychiatrą, który jest lekarzem (psycholog nie jest).
Napisano Ponad rok temu
Trener tez pełni wazną role....jesli nie najważńeijszą.....i ważne jest by też choc troszke mial przygotowanie psychologiczne........ jest wiele przypadkow sporcie, kiedy to postęowanie trenera tłamsi zawodnika...
POZdrawiam
KAsiaG
Napisano Ponad rok temu
to znaczy psychiatra leczy, a psycholog co...???nie mieszajcie go psychiatrą, który jest lekarzem (psycholog nie jest).
Napisano Ponad rok temu
to znaczy psychiatra leczy, a psycholog co...???nie mieszajcie go psychiatrą, który jest lekarzem (psycholog nie jest).
A psycholog bierze na lezanke.
Psychiatra ma w arsenale leki, postepowanie medyczne.
Napisano Ponad rok temu
W polsce jest podzial na psychologow i psychiatrow w Stanach ( nie wiem jak w Europie) takiego podzialu nie ma; jest nauka : psychology i chyba psychologist i psychiatrist uzywa sie zamiennie, z tego co sie orientuje to sa studia ktore konczy sie z ww dyplomem, ale wlasciwie kazdy wybiera sobie przedmioty.
Napisano Ponad rok temu
W tym kontekscie ciekawa jest ta wypowiedz SaszyK o tej lezance....ze psychiatra ma srodki medyczne i postepowanie a psycholog lezanke... a konkretnie po co ta lezanka psychologowi ?
Napisano Ponad rok temu
W tym kontekscie ciekawa jest ta wypowiedz SaszyK o tej lezance....ze psychiatra ma srodki medyczne i postepowanie a psycholog lezanke... a konkretnie po co ta lezanka psychologowi ?
Czytaj dokladniej,albo zadawaj konkretniejsze pytaniapsychiatra moze leczyc farmakologicznie.
Psychologowi "lezanka" po to zeby pracowac z klientem stosujac terapie.
(Czy mam mowic jakie sa rodzaje terapii ? przestraszony przestraszony przestraszony ) Jak wyzej: sprecyzuj swoje pytanie, bo narazie na tak postawione, napisano opasle tomiska
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zarówno Psycholog jak i psychiatra, ma na poczatku takie same pole działania...
"leżanka", jak to jedna z Was ujęła....
Jak "lezanka" zawiedzie, to niestet psycholog musi dać sobie spokój i pozwolić aby farmakologia zadziałała, a to juz jest broszka Psychiatry, czociaż nie jedyna... :wink:
Wracając do tematu, to co psycholog mówi sportowcowi???
1 Mozesz wygrać
2 Wygrasz
3 Niewygrasz!!! rotfl
Co ty wiele mówic.... Bicie piany....
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zniszczenia ciała
- Ponad rok temu
-
technika Ki z japoni