Przedstawcie się !!
Napisano Ponad rok temu
Mam na imię Sylwia i trenuję od października w Legnicy, w grupie Axe Capoeira u Barrila. Mimo krótkiego stażu pierwsze Batizado mam za sobą - corda crua/azul osobiście zawiązał mi Mestre Barrao, z którego to powodu jestem baaardzo dumna
Pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
ja jestem Canari i trenuje w Artes das Gerais w Krakowie u Graduado Frances. Mam cordao amarelo.
Pozdrowka dla wszystkich forumowiczow.
Napisano Ponad rok temu
Mam na imie Agnieszka [ale wszyscy mowia do mnie Aga], lat 20 ...
Capoeire trenuje od niedawna, bo od wrzesnia 2003. Jak wiekszosc juz wie przygode z capo zaczelam w gdanskiej grupie Abada u Zinha, ale nie trwala ona zbyt dlugo... i juz od pazdziernika zaczelam trenowac w Artes das Gerais w gdanskiej sekcji pod okiem Veneno :wink:
Axe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...pozwole sobie przytoczyc tekst z naszej stronki..:
Cheetah
Mirek Pisarek
,,Od dzieciństwa rodzice nie mogli utrzymac go na miejscu. Wielokrotnie myślał o nauce sztuk walk, ale Jasło nie oferowało zbyt wiele. Dopiero w Yokozuki jak twierdzi znalazł to, czego szukał - akrobatyka, sztuki walki i elementy kaskaderstwa z nimi związanego, oraz czas na Capoeire.
Zainteresowania: Capoeira, sztuki walki, kaskaderstwo, akrobatyka, technika filmowa, psychologia i hopologia,,
Trenuje Extreme Martial Arts, akrobatyke i elemanty kaskaderskie....
...chociaz nie trenuje Capoeiry w zadnej z grup to darze JĄ wielkim szacunkiem....
....mysle ze to wystarczy....
....uzylem tej formy przedstaienia z tego wzgledu ze najbardziej ukazuje moja osobe....
...ciezko mi jest w obecnej sytuacji okreslic moj stosunek do Capoeiry... :?
....wiem ze ,,slowami nie zapelni sie worka, ale.... :roll:
Napisano Ponad rok temu
....chociaz trenuje XMA juz dosc dlugo i choc jest tamm bardzo duzo efektownych elementow to i tak Capoeira mnie czyms urzekla .... :roll:
....wlasnie jestem w trakcie zalatwiania ,,sekcji,, w Jasle....(moze ktos mi pomoze )
Napisano Ponad rok temu
nazywam sie Patrycja , jestem z UNICARU (kiedys - Grupo Magia) :-) trenuje od września 2003 roku , pierwsze Batizado mam już za soba (corado verde claro)
pozdro dla wszystkich capoeristas !!!!
Napisano Ponad rok temu
Nazywam się Przemek, moje apelido to "Astral". Trenuje juz ponad 3,5 roku w Grupo Magia > teraz to juz UNICAR a zaczynałem jak jeszcze grupa ta zwała sie "Brasiliera Capoeira - Aguia Branca" :-)
Z rokiem na rok treningi stawały sie coraz lepsze i cięższe
Teraz odstatnio odbyło się BaTiZaDo w Krakowie i egzaminowano mnie już na 3 stopień.. no ale mam plany aby za 2 lata juz zdobyć graduado... !!
Pzodrawiam wszystkim ćwiczyącychm, oraz chcących zacząć ćwiczyć !!
"Capoeira jest tylko dla tych, który chcą ją ćwiczyć" AxE 8)
Napisano Ponad rok temu
CZESC!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Imię: Zbyszek
Apelido : Zorrinho
Miasto: Katowice
Rok rozpoczecia nauki Capoeira: 1999
Obecna Grupa: Oficina Da Capoeira
Nauczyciel: Monitor Ferreiro
Cordao: Amarela
Hm... coś wiecej ?? Narazie tyle wystarczy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jestem Archi z białostockiej sekcji ABADA Capoeira. Trenuję pół roku , szykuję się na moje pierwsze Batizado (jeszcze gdzieś kolejne pół roku czasu) :twisted: Lat - osiemnaście
Pozadrawiam wszystkich capoeiristas z Polski i nie tylko
Napisano Ponad rok temu
urodziłem sie 23 12 1990
cwicze kapułere od października 2003 w grópie juna
mam zielony sznurek , ale chciałbym miec taki co ma wiecej kolorów bo tamte są fajniejsze i podabają sie dziewczynom,
jak pojade na nastempne baczizado i dostane nowy, żułty sznurek to zwiąrze obydwa razem i bende miał żułto-zielony tak jak kilku gości z mojego treningu co są bardzo dobzi i mi się podobajom..
Jest tam taki jeden grzejnik czy czajnik zapomialem jak siem nazywa i on ma fajne spodnie.Jak dostane kieszonkowe od mamy to tesz sobie takie kupie.
a ja kupie sobie farby w puszcze ( szpreje) to zrobie własne sznurki albo poprosze babcie zeby mi uszyla i wtedy bede mial taki sznurek jak muj trener(on ma fajnom klate i jest pszystojny)
Napisano Ponad rok temu
jestem bartek "franklin"
od niedawna ćwicze w AdG w Krakowie u graduado Francesa
to tyle....
Napisano Ponad rok temu
nie.powiedzcie mi ze to zart poprostu 8O :?
muj trener ma naprawde fajnom klate
Napisano Ponad rok temu
Jestem Sandra i trenuje w pilskiej sekcji Capitaes de Areia [I tu pozdrowienia dla calej #####! ]
Capo trenuje od poczatku powstania sekcji w Pile - czyli od grudnia 2003 roku. Batizado szykuje sie w listopadzie... I mnie nie ominie
Muito Axe!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Do kogoś z Grupo Magia
- Ponad rok temu
-
pokonac strach
- Ponad rok temu
-
Capoeira w Olsztynie ?
- Ponad rok temu
-
Z czym to się je?
- Ponad rok temu
-
Jak po roundaku i fiflaku zrobić pełne salto?
- Ponad rok temu
-
Piosenki
- Ponad rok temu
-
Macaco
- Ponad rok temu
-
Wymawianie nazw
- Ponad rok temu
-
capo w Rzeszowie