pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W każdym razie serdecznie zapraszam do Olsztyna!
Dajcie znać coś na temat waszej krucjaty...
Rozmawiałem raz z tym blondynem. no i mówił, że dopiero co wrócił z Brazylii z czerwonym sznurem...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Megaroda w idealnych warunkach odbylaby sie pod chmurka na terenie Kortowa podczas samej Kortowiady. Zakladam ze wiekszosc imprez towarzyszacych tam sie wlasnie odbywa a nie w centrum.ale znam dobrze kilku profesorów z Kortowa, więc mogę się dobrze wywiedzieć na temat organizacji imprez itp. Nie wiem, czy chcecie urządzać Megarodę na jakiejś sali, czy też jak będzie cieplej, pod chmurką? Jeżeli pod chmurką to pewnie gdzieś w centrum, a do tego potrzebna jest raczej zgoda władz miasta.
BajkowoPostaram się jakoś dotrzeć do ludzi odpowiedzialnych za całą organizację zabaw i innych imprez, a wtedy napewno dam znać. Cały pomysł bardzo mi się podoba i myślę, że wspólnymi siłami uda nam się zorganizować.
Daj znac na PW, pogadamy przy browcuW ferie będę w Warszawie, więc jeżeli ktoś ma ochotę się ze mną spotkać i o całym przedsięwzięciu pogadać to jeszcze się jakoś zgadamy. Jak już będę znał konkretny termin przyjazdu dam znać.
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu