Capoeira w Olsztynie ?
Napisano Ponad rok temu
A tak właściwie to czy ludziom tam trenującym zakazono też korzystac z internetu, że nie wiedzą jaka ściema jest im wciskana?
Napisano Ponad rok temu
Ehhh czyli chyba nie ma nawet sensu isc do nich na trening ? No niewiem zobacze po swietach ... Ale pecha to ja mam ... Duze miasto a w nim jacys cholerni oszusci ... Swoja droga co mozna takim zrobic ? Bo chyba nic ... Ale fakt .. Chociaz biora 20 zlotych za treningi Wiedza ile warte sa ich nauki
Ehhh kurcze jak mozecie dajcie jakis namiar na grupy blisko Olsztyna bo chyba sprobuje zebrac odpowiednia ilosc osob (jak ktos zapraszal do siebie jakas grupe to moze dac info ile osob zgromadzil ...) i zaprosic kogos do Olsztyna, a w zwiazku z tym chcialbym jakis kontakt ... (moze ktos siedzi na forum tu ? moze znacie maila ? GG, ICQ lub cokolwiek innego).
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Aż mnie moje rabo de arraia swędzi..... dajcie mi tu tego mestre...
Napisano Ponad rok temu
Przeciez jak oni sie prezentuja to Capoeria w oczach nie znajacych tą sztuke moze stac sie posmiewiskiem .
COś trzeba z tym zrobic a przeciez oszustwo i wyludzenia w Polsce sa karane !! !!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jego własciciel to zapewne ich profesior..
Napisano Ponad rok temu
Jakiś paru typków naczytalo się gazet i naoglądało filmów i myślą że mogą robić co im sie żewnie podoba a cordao to pewnie za organizacje dostali:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Joannaz - no przeciez Gubrin takowe namiary ponoc posiada, tak wiec odwiedziny, jak sadze, wcale nie sa wykluczone.
A ogolnie niestety takie grupy powstaja co jakis czas w roznych miejscach; nie wszyscy maja wystarczajaco duzo rozsadku zeby - jak Gubrin na przyklad - dowiedziec sie czy dany 'mestre' jest cos wart. Oszusci zeruja na Bogu ducha winnych ludziach, ktorzy wierza, ze ucza sie capo, bo i skad maja wiedziec, ze jest im wciskany metaforyczny kit?
Rozmawialem ostatnio z instruktorem grupy Senzala w Anglii, i moge powiedziec, ze wyspiarze pare lat temu mieli ten sam problem. U nich na szczescie umarl smiercia naturalna, po prostu ludzie sie zorientowali, u kogo warto cwiczyc a kto sobie stroi zarty z capo i swoich uczniow jednoczesnie. Oby i u nas sie tak skonczylo.
Napisano Ponad rok temu
Ano fakt nie ma sensu u nich trenowac ... ale ja juz sie postaram by cwiczyc jak najszybciej ... tylko trzeba zciagnac jakas grupe ... i ludziska zebrac .. a i salke by sie przydalo chyba
Co do namairow to moge dac dokladny adres, rozklad treningow itp .. ale po co ? pojdziecie ich bic ? Nie ma sensu jeszcze my dostaniemy po dupie ... znacyz pupie
Ano podobno ta grupa ma dosc duzo ludzi a i w 3 miastach jest ... Torche sie rozprzestrzenilo ... Maja juz pewna pozycje wiec wiecie trudniej ich wyprzec, a i moga sie na to powolywac ... Ale ze z poczatku oni to jakos wogle przetrwali ? TO swiadczy tylko o poziomie ludzi w polsce ... niestety ...
Coz oszusci sa na calym swiecie .. to nie tylko sprawa polski ... u nas tylko w rzadziej jest najwiecej oszustow
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
To Joannaz : sam bym sie z chęcią do nich wybrał ale 500 kilometrów to jednak za duzo jak dla mnie. Zreszta trzeba by sie tam zakraść incognito i dopiero w Roda sie ujawnic :twisted: ,bo w przeciwnym razie na pewno by nie wpuścili.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...INSTRUTOR - niebieski (azul)
...
8O 8O to ja tez juz moge?? rotfl rotfl
pzdr 4 boogie..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zle sie wyrazilem chyba chodzilo o to, ze maja sekcje w trzech miastach ... a oto i te maista
... Z tego co mi mowil goscie maja sekcje w Olsztynie, Ostródzie i Iławie. ...
Coz ja moge co najwyzej pojsc do nich u mnie i zobaczyc czy jest tak jak pisze canario w swoim poscie w temacie:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
--------------------------------------------------------------------------------------
CAPOEIRA
MOCAMBO
Zajecia odbywaja sie:
Sala Koszykowka / Studium Kortowo
Czwartek 15:30 - 16:30
Piatek 16:30 - 18:30
Sala nad Kortowka - Maty Kortowo
Wtorek 15:30 - 18:00
Czwartek 16:45 - 17:45
Piatek 15:00 - 16:30
Sala przy ulicy Żołnierskiej
Czwartek 14:00 - 15:30
Duza Sala Studium Kortowo
Treningi na tej sali beda organizowane dodatkowo z czestotliwoscia 1 - 2 razy w miesiacu. Odpowiednio wczesniej bedzie informacja o kolejnym seminarium.
UWAGA!!!
CALY CZAS MOZNA SIE ZAPISYWAC NA
ZAJECIACH I NA SEMINARIACH
--------------------------------------------------------------------------------------
Kortowo to miasteczko akademickie w Olsztynie .... Wiec trafic tam jest nie problem ... Niestety jest to tylko ulotka z treningow w Olsztynie .. Moze neidlugo uda mi sie skombinowac reszte treningow
Napisano Ponad rok temu
czekam az mi sie filmik sciagnie...
Napisano Ponad rok temu
Jakto fajnie brzmi szczegolnie te seminariaDuza Sala Studium Kortowo
Treningi na tej sali beda organizowane dodatkowo z czestotliwoscia 1 - 2 razy w miesiacu. Odpowiednio wczesniej bedzie informacja o kolejnym seminarium.
UWAGA!!!
CALY CZAS MOZNA SIE ZAPISYWAC NA
ZAJECIACH I NA SEMINARIACH
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Z czym to się je?
- Ponad rok temu
-
Jak po roundaku i fiflaku zrobić pełne salto?
- Ponad rok temu
-
Piosenki
- Ponad rok temu
-
Macaco
- Ponad rok temu
-
Wymawianie nazw
- Ponad rok temu
-
capo w Rzeszowie