anonimowe forum
Napisano Ponad rok temu
15-letnich tumanów tez zapraszam do dyskusji... hehehhehee
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pmasz - skomentuj!!!
Napisano Ponad rok temu
mi sie wydaje, że po prostu są tematy na które początkujący nie powinien sie wypowiadać: oceny techniczne technik czy ludzi, porównywanie szkół czy styli, są też tematy na które na forum nie powinno sie wogóle wypowiadać: ploty o konkretnych osobach, ocenianie nauczycieli. jest tu grupa osób które ćwiczą tysiąc lat i nie poruszają nigdy głupawych tematów, tyle, że chyba młodzież tego nie zauważa niestety. ale jak sobie pomyśle że sie Smail'u wkurza i czerwieni na leszcza, możliwe, że w wieku jego syna, który nie powie nawet czy jest on czy ona to mi głupio....
Tonny Casell Sensei (British Aikikai) owiedział mi " przez pierwsze 3 lata początkujący powinien mieć morde w kubeł, nie powinienem nawet wiedzieć jak brzmi jego głos, patrzi sie ucz...."
Napisano Ponad rok temu
Ale jak to zwykle bywa na swiecie zawsze znajda sie jacys zadymiarze, co z braku bogactwa wlasnych przemyslen beda szukali plaskiej uciechy oczerniajac innych nie maja odwagi nawet sie przedstawic. Moze to wynika ze ich tak instruktor uczy?Czesto nasladuja czyny i sposob myslenia wlsnego instruktora....
Ale ich sie powoli wyluska i wypieprzy z forum. Powoli, bo kazdy moze popelnic jakis blad, wiec popatrzymy w dluzszym okresie czasu...
Napisano Ponad rok temu
Hmm. A jak stane na torach i złapię rękami trakcji to pojade jak tramwaj?Tu nie ma glupich tematow.
A serio. Zgodzę, się że nowi (np ja ) powinni wypowiadać się jak mają coś do powiedzenia. Nie ma sensu oceniać sekcje, style, instruktorów, czy techniki jak się nie ma o tym pojęcia. Ale uważam też, żę każdy ma głos, bo przecież to forum otwarte.
Napisano Ponad rok temu
pmasz, też tak uważam. Jak chce się więcej nauczyć - SHUT UP 8)Tonny Casell Sensei (British Aikikai) owiedział mi " przez pierwsze 3 lata początkujący powinien mieć morde w kubeł, nie powinienem nawet wiedzieć jak brzmi jego głos, patrzi sie ucz...."
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(...) są tematy na które początkujący nie powinien sie wypowiadać
kto to jest dla ciebie poczatkujacy?
Napisano Ponad rok temu
Na treningach staram sie nie gadac zbyt wiele....Po pierwsze to nic nie da jak bede pytal sie w kolko i wywijal jezykiem na lewo i prawo. Co jedynie moge idealnie wytrenowac miesnie jezyczne
Trenerow mamy bardzo fajniutkich i jak widzie, ze np. sie mecze nad nowa technika, to podchodzi do mnie i tlumaczy powoli wszystko jeszcze raz, a ja go slucham i staram sie jak najwiecej zapamietac z tego 8)
Kiedy sie mnie pyta czy zrozumialem to najczesciej kiwam tylko glowa albo odpowiadam, ze tak i to wszystko. Im mniej rozmowy tym wiecej czasu jest na trening. Takie jest moje zdanie
Pozdrowionka od Uke
Napisano Ponad rok temu
Piotrus - ja sie nie denerwuje, ja tylko nie rozumiem celu takiej paplaniny...
Napisano Ponad rok temu
pie%(na cenzura...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jesu...ale sobie nagrabileś aiki....LM tez sie zdziwilem ale poczekalem czy kogos jeszcze to dziwi... ale co mam sie dziwic.. jak mamy takiego moderatora co dyrdymaly wypisuje. Przykald idzie z gory...
Napisano Ponad rok temu
Po pierwsze: w internecie możesz sobie byc kim tylko zechcesz i sciąga to z ciebie odpowiedzialnośc za patrzenie drugiemu człowiekowi w oczy podczas rozmowy.mieszacie bardzo, szczegolnie pmasz, najpierw wypisuje ze nie lubi jak mu sie czegos zabrania i odgornie nakazuje, a potem by ludzi do wolnej dyskusji nie dopuszczal... to po co takie forum wogole robic... nie lepiej siasc sobie z kolegami danami przy piwku i pogadac, niedopuszczajac do stolika nikogo ponizej 10lat na macie...
pie%(na cenzura...
Po drugie: szlag mnie trafia jak podchodzi do mnie po treningu koles i pyta "jak reaguje aikido na serię szybkich kopnięć zadanych przez ninję a najlepiej to przez pięciu" . Sorry, nie każdy to może wytrzymac.
Napisano Ponad rok temu
LM tez sie zdziwilem ale poczekalem czy kogos jeszcze to dziwi... ale co mam sie dziwic.. jak mamy takiego moderatora co dyrdymaly wypisuje. Przykald idzie z gory...
Alez Aiki, nie ma na swiecie moderatorow perfekcyjnych. Dlatego Fiodor zainstalowal funkcje IGNORE
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Egzaminy
- Ponad rok temu
-
Ch.Tissier i jego nowe Aiki-ryu po francusku
- Ponad rok temu
-
ksiazki przez net
- Ponad rok temu