Papierochy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sila nie wzrosla ale pasja... ooo ... to inna bajka. Sie qrwa nerwowy zrobilem , ze zabij za krzywy usmiech i chod cichy na ulicy.
Dlatego pale ... bezpieczniej dla otoczenia.
Normalnie na glodzie to czlowiek nie wie co z lapami zrobic.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
popalałem, bo nie wiem czy takie ilości można nazwać paleniem.
a dałem sobie z tym siana jak po seksie musiałem długo dochodzić do siebie nie z rozkoszy a dlatego że myślałem że mi serducho żebra połamie
Napisano Ponad rok temu
Zlituj się człowieku jak nie nad sobą, to chociaż nad namiNieee :> jak sila nie skacze to i tak bym nie rzucal :>
Jest przynajmniej 300 innych powodów do rzucenia palenia poza "skokiem" siły, który również może nastąpić (aczkolwiek nie musi). Jeżeli palisz od dwóch lat to rzuć to gówno od dziś póki nie masz zmian nieodwracalnych. A wkrótce takowe będziesz miał. I wtedy zauważysz wyraźny skok siły, wytrzymałości etc tyle że w dół. Po równi pochyłej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gdyby nie stresowe zycie w stolicy to pewnie tez bym zocil.
No ale 3m sie bez fajek.
Napisano Ponad rok temu
Oj mylisz się, mylisz i to bardzo. Bliskiś niemiłego zdziwienia.Siła nie zmniejsza sie,lecz wydolnosc organizmu poprostu szybciej sie meczysz.
Napisano Ponad rok temu
A dzisiaj jeszcze nic nie zapalilem :>
Napisano Ponad rok temu
Oj mylisz się, mylisz i to bardzo. Bliskiś niemiłego zdziwienia.Siła nie zmniejsza sie,lecz wydolnosc organizmu poprostu szybciej sie meczysz.
Jeśli omnie chodzi to taksamo nieodczułem zmniejszenia siłowego,codo kondychy noto troche przez faje i alkochol jest gorsza, bo widze sam posobie ,ale niejest zle.
Słoniak mam takie pytanie mam kumpla ktory chodzi zemną na treningi i strasznie się poci,ale to niewynika ze zmeczenia,coto może być ? zaduzo wody w organizmie,czy poprostu szybkie przegrzanie organizmu ?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
lędźwie
- Ponad rok temu
-
Jakie proponujecie suplementy na stawy?
- Ponad rok temu
-
D - Ryboza
- Ponad rok temu