a jak ma się sprawa z kobietami???
bo ja już nie palę a na moją upartą kobitę jeden słonika artykuł to widac za mało

muszę ją zasypać pesymistycznymi wizjami tego co ją spotka jeśli nie rzuci więc czekam na dalsze "ciekawostki"

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Paliłem 4-5 lat, początkowo okazjonalnie (zwykle "cudzesy", wychodziło tak ze dwie fajki dziennie), w ostatnich 3 latach wpadłem w szpony nałogu - 6-9 papierosów dziennie, na imprezach do browara zawsze ponad pół paczki.
Pozostała we mnie jednak jeszcze odrobina instynktu samozachowawczego i starałem się nie palić.
Jak to mawiał Mark Twain : "Rzucić palenie - nic prostszego - już dziesięć razy rzucałem ". Tak było i ze mną.
Ale w końcu stało się. Pojawiła się w moim życiu kobieta
, która wymusiła na mnie obietnicę - a ja rzeczywiście chciałem jej dotrzymać. I udało się - nie jaram już prawie pół roku.
Na początku było ciężko - ekstremalny był trzeci dzień - drżenie rąk, zawroty głowy, gdy ktoś odpalał peta, straszne podenerwowanie, itd
Przytyłem 8 kg, miałem problemy z gardłem (kaszel przez miesiąc).
Warto było - teraz jestem prawie wolny. Prawie, bo cały czas czuję dokuczliwą, natrętną pokusę. Nie są to już takie gwałtowne, fizjologiczne wręcz objawy, ale kiedy inni palą, muszę wychodzić do innego pomieszczenia.
Dwa apele : niepalące dziewczyny - nie pozwalajcie palić waszym facetom - to kiedyś zadziała !
Palacze - nie palcie przy tych, którzy rzucili - nie wiecie nawet, co oni przeżywają !
Tyle tytułem mojej spowiedzi - pozdrawiam wszystkich
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wyjde na ortodyksyjna, ale facet ma wieksze u mnie szanse jak nie pali.Dwa apele : niepalące dziewczyny - nie pozwalajcie palić waszym facetom - to kiedyś zadziała !
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu