Jak wyzwolić w sobie TYGRYSA?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli chcesz się bić na ulicy dla zabawy to dobrze że masz opory
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cieszcie się - są w was ludzkie cechy.
Właśnie
A jak będziecie zagrożeni to wszelkie opory natychmiast znikną :twisted:
Napisano Ponad rok temu
moze znikna, moze nie... :-)A jak będziecie zagrożeni to wszelkie opory natychmiast znikną :twisted:
a trenowac i sparowac jakos przeciez trzeba...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
niom... miale kiedys taka sytuacje: same rece + rekawice... chwila nieuwagi u qmpla i zarobil prostym w nos - na szczescie wychamowanym... ja odruchowo spuscilem garde i krzyknalem "sorry"... i chyba sie domyslacie kto dostal w tym momencie strzala w nosDieselP masz też opory na treningach? No to ja pisałem tylko o sytuacji na ulicy :? bo thaiboxer pisał że ze sparingami nie ma problemu tylko z prawdziwymi walkami.
Napisano Ponad rok temu
Jak przeciwnik mocnow wali to poprostu rób to samo :twisted:
Napisano Ponad rok temu
no tak... latwo powiedziec .... ale ja poprostu tak nie umiem :?Jak przeciwnik mocnow wali to poprostu rób to samo :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Pomyś ze ten koles na ulicy moze zrobic wiele zlego nie tylko tobie...Chce po prostu sie dowiedzieć jak wyzwolić w sobie taką agresję żeby sie nie przejmować czy go poważnie uszkodzę. Nie umiem tego zrobić i przeważnie dostaje po mordzie. Czyżbym za duzo myślał?
Napisano Ponad rok temu
Ludzkie cechy powiadasz...
Heh, ja chyba mam ludzkie cechy a z atakiem nie mam specjalnych problemow psychicznych, no coz.. lubie te robote.
Napisano Ponad rok temu
niom... miale kiedys taka sytuacje: same rece + rekawice... chwila nieuwagi u qmpla i zarobil prostym w nos - na szczescie wychamowanym... ja odruchowo spuscilem garde i krzyknalem "sorry"... i chyba sie domyslacie kto dostal w tym momencie strzala w nos
Mam te same bole. Glupio mi lac kumpla z sekcji, a jak juz trafie to od razu wyrywaja mi sie przeprosiny
Ale walcze z tym.
Napisano Ponad rok temu
Na ulicy tez przepraszam ... po.
Napisano Ponad rok temu
o to! to! to! tylko ze takie, mentalne.Proponuje pocwiczyc na poczatek warczenie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
4 kontra 1 na ulicy - klip filmowy
- Ponad rok temu
-
Dieta cud! 4 miesiace i z glowy!
- Ponad rok temu