Rower wieczorową porą... a właściwie jesienno-zimową
Napisano Ponad rok temu
A może macie jakieś zastępcze ćwiczenia zamiast jeżdzenia na rowerze na chłodną część roku?
Ja chętnie jeżdzę jesienią o ile mocno nie wieje. Deszcz można wytrzymać, ale wiatr to paskudztwo. W zimie fajnie się jeździ po śniegu, tylko że tego ostatnio jak na lekarstwo (przynajmniej na nizinach).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
narty na przykladA może macie jakieś zastępcze ćwiczenia zamiast jeżdzenia na rowerze na chłodną część roku?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nadeszła jesień, potem będzie zima... nie każdy jest wielosezonowcem i nie jeździ bez względu na porę roku. Odstawiacie rowery w kąt czy może macie w domu rower treningowy?
A może macie jakieś zastępcze ćwiczenia zamiast jeżdzenia na rowerze na chłodną część roku?
Ja chętnie jeżdzę jesienią o ile mocno nie wieje. Deszcz można wytrzymać, ale wiatr to paskudztwo. W zimie fajnie się jeździ po śniegu, tylko że tego ostatnio jak na lekarstwo (przynajmniej na nizinach).
Ja teraz odstawiam rower w kąt, bo mi go szkoda niszczyć na deszczu.
Poza tym jest ślisko i kiepska widoczność, a ja często jeżdżę po pijaku, więc jest niebezpiecznie.
Kupiłem więc sobie migawkę i jeżdżę autobusami :-(
Ale jak ktoś lubi pedałować (bez skojarzeń ) to chyba powinien kupić sobie rower treningowy.
Silvio
Napisano Ponad rok temu
a poza tym to mozna w jesieni zaczac jakies tam np. takie marszo- biegi, tez dobre byle tylko w ciekawszych miejscvach!
Napisano Ponad rok temu
z tym rowerkiem w domu ton kiepski pomysl .bardzo sie nudzisz.
a poza tym to mozna w jesieni zaczac jakies tam np. takie marszo- biegi, tez dobre byle tylko w ciekawszych miejscvach!
no, w Bieszczadach to na pewno nie brakuje ciekawych miejsc! :-)
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Słaby wzrok - co ćwiczyć?
- Ponad rok temu
-
Zmiażdzona chrzastka
- Ponad rok temu
-
Polamana reka!