jak was sprowokować?
Napisano Ponad rok temu
może inaczej... w obronie czego jesteście gotowi zaatakować?
życia swojego, lub innych - wiadomo, ale czego jeszcze?
w obronie swojej własności, religii, przekonań, męskości ( panie przepraszam ), dobrego imienia, ... , ?
chodzi mi o samoobronę kiedy celem napaści nie jest bezpośrednio wasze ciało ( tzn nikt was nie uderzył, ani nie ma chyba zamiaru ), ale jakaś wartość, czyli to wy musicie uderzyć pierwsi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Honor to szerokie pojecie. I przyznam ze wg mnie bardzo patetyczne i jednoczesnie niespojne.ale tylko w obronie bliskich , honoru ( ktoś z was o czymś takim pamięta ? )
Lzenie czyjejs rodizny jest modne? 8Omnie latwo zdenerwowac/sprowokowac lzeniem mojej rodziny. teraz to modne niby
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Swoja droga nie wiem czy zauwazyliscie ze teraz nie potepia sie aktow przemocy tylko w pierwszym odruchu probuje sie je wyjasniac ( strzelaniny w amerykanskich szkolach np.)
Napisano Ponad rok temu
czyli to wy musicie uderzyć pierwsi
nigdy nie musisz uderzac.. :bad-words:
"..aby sobą być, pokój sobą nieść.."
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cholera qrwa ... znowu brakuje mi opcji edit.Tylko w obronie samego siebie albo naprawde bliskiej osoby.
A tak poza tym ... to przypieprzyc moge gdy mnie ktos wyprowadzi z rownowagi ... ale to niezmiernie rzadko w wyjatkowo zle dni.
Napisano Ponad rok temu
- koleś zacznie jechać do mojej rodziny (czy dziewczyny)
- koleś zbluzga przy mnie jakaś fajną dziewczynę...nie muszę jej znać ale mi się podnosi.Jak koleś uderzy jakąś laskę to problem mamy natychmiast.
- jestem w nastroju do bitki Każdy z nas ma takie chwile i wtedy koleś jadący za wolno samochodem z przodu podnosi mi andrenaline..
Zwykle w knajpach jestem w większej gromadzie o podobnych zasadach więc...
Pozdrawiam
El Primo
Napisano Ponad rok temu
Hmm ja sie z tym nie spotkalam, mnie nikt nie obraza anie mojej rodziny.
Bez obrazy ale procent kobiet które się biją albo wyzywaja miedzy soba jest bardzo mały .I rzadko kiedy kobieta albo nawet mężczyzna obraża w ten sposób kobietę albo wogóle obraża.Nie dziwi mnie więc fakt że nie zostałaś w ten czy inny sposób wyzwana/obrażona.U mężczyzn niestety zdarza sie to dosyć często ..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- koleś zbluzga przy mnie jakaś fajną dziewczynę...nie muszę jej znać ale mi się podnosi.Jak koleś uderzy jakąś laskę to problem mamy natychmiast.
8O
Uważaj, bo jak ci się podniesie i kopa w niego zaliczysz to "problem mamy natychmiast".
Napisano Ponad rok temu
Ale widzę że główka pracuje tak trzymać Lord belzebub poklon
Pozdrawiam
El Primo
Napisano Ponad rok temu
- primo ultimo - obrazenie mojej mamy lub ktorejs z siustr albo mojej dziewczyny
- bardzo nielubie cwaniaczkow, mam ochote kazdego od razu capnac, ale jestem o tyle opanowany ze jesli nie podejdzie i nie powie do mnie niczego obrazliwego to nic nie zrobie
- za falszywe oszczerstwa ktore mogly by przyniesc przykrosc moim bliskim, za to tesz bym ubil
Napisano Ponad rok temu
8O
Uważaj, bo jak ci się podniesie i kopa w niego zaliczysz to "problem mamy natychmiast".
rotfl rotfl rotfl
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Coz, doprawdy trudno mi przedstawic chociazby utopijny zarys granicy ktorej przekroczenie powoduje u mnie tryb agresywny :-) . Generalnie chodzi o szarpanie sfery z ktora mam silny zwiazek emocjonalny, wartosciowy. Wymieniac nie bede, sprecyzowac i odniesc do poszczegolnych aspektow naprawde nie jest trudno. Mimo wszystko emocje staram sie (chociaz nie zawsze mi to wychodzi...) zostawiac na drugim miejscu, kierujac sie rozsadkiem i wzglednie perspektywicznym mysleniem. Wynika to zreszta z wyniesionych doswiadczen, nie raz sie w zyciu na gniewie, zemscie i nienawisci przejechalem.
Pozdrawiam
3mbri0n
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak to jest być sławnym? ;-)
- Ponad rok temu
-
Krojenie dla ciuchów i fajnego sprzętu.
- Ponad rok temu
-