jak was sprowokować?
Napisano Ponad rok temu
Poza tym reaguje niemal automatycznie, gdy ktoś silniejszy atakuje słabszych... i nic na to nie poradze. Mam już taki mechanizm samobójcy i modlę się, abym tego nie pożałował pewnego dnia (co pewnie się stanie niestety).
Nie cierpię zniczulicy społecznej. To znaczy rozumiem, ale jednocześnie wewnętrznie się przeciw niej buntuję. Gdyby ludzie reagowali na przejawy agresji wobec innych, to byłoby o wiele bezpieczniej. Ale nie reagują i nie będą reagować. Trudno. Gatunek błędnych rycerzy jest na wymarciu.
Napisano Ponad rok temu
Prawde mowiac jest to kwestia okolicznosci, nastroju itp. czasami wystarczy jedno glupie slowo, czasami nic nie moze czlowieka ruszyc. Z zasady nigdy nie atakuje pierwszy (co najwyzej pierwszy sie bronie).
Napisano Ponad rok temu
Ufff.. nie tylko mi sie kojarzykoleś zbluzga przy mnie jakaś fajną dziewczynę...nie muszę jej znać ale mi się podnosi.Jak koleś uderzy jakąś laskę to problem mamy natychmiast.
Uważaj, bo jak ci się podniesie i kopa w niego zaliczysz to "problem mamy natychmiast".
Tafia zawstydzona...
Napisano Ponad rok temu
Adrenalinka mi się za to bardzo ładnie podnosi w sytuacjach kiedy ktoś w stosunku do mnie / innych zachowuje się agresywnie. Nie wyobrażam sobie sytuacji, w której ktoś miałby wyciągnąć łapska do moich najbliższych - nie zdarzyło się to nigdy, ale jakby się przytrafiło, to chyba nastąpłaby natychmiastowa egzekucja
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
mm... dobrze powiedziane i ładnie brzmiZ zasady nigdy nie atakuje pierwszy (co najwyzej pierwszy sie bronie).
Napisano Ponad rok temu
TO sie nazywa prewencja.mm... dobrze powiedziane i ładnie brzmiZ zasady nigdy nie atakuje pierwszy (co najwyzej pierwszy sie bronie).
Napisano Ponad rok temu
Widzę że mi już samo wychodzi nawet nie muszę o tym myśleć...świat jest pełen zboczeńców rotfl
POzdrawiam
El Primo
Napisano Ponad rok temu
Nie pozwalam się sprowokować byle komu ... ale zdarza się że juz jedno głupie słowo wytarczy że włącza mi się nienawiść i masakr gotowa !!!
Staram sie panować nad sobą ale nietrawie cwaniaków, dresów, mega sterydów i sztywno wiejskich elegancików !!!
Dopóki ktoś nie powie słowa hasło lub nie dotknie mnie bez mojej zgody to spokój..ale potem ....
Poza tym musze sie kontrolować i nie dawać sprowokować bo cierpie na wredną forme białej gorączki i boje się że zrobie cos czego pożałuje do końcva życia !!!!
Tak że poziom toleracncji jest wysoki ale nieraz..... nieraz.....
Napisano Ponad rok temu
Pod koniec wakacji taki koles z mojej dzielnicy najlepszy zabijaka zadzwonił domofonem do mnie i moowi ze mu ws\isze kase a tak nie było.To ja na to gón sie a koles ze mam przerabane u niego flugał i flugał a na koniec dodał pierdolony tchoorz a ja wtedy (intelignetnie)Ty pier....... poczekaj chwile zaraz ci pokaze.Moowie do starszych ze zaraz wracam bo kolego cos chce.No wiec zywcem mnie nie wziął ale trafił wiele razy(bolało)Wracam do domu a starsza w płacz podobo cały pysk w krwi umazałem ale dlatego ze jak było zwarcie to rozmazałem ta z ust i z nosa po ubraniu jego i mi cała twarz ufajdało.Wiec jak widac kijowa wada i wiecej w niej głoopoty nish odwagi
Napisano Ponad rok temu
Sorry za slownictwo ale mi troche qrwa ulzylo jak sie wypowiedzialem.
Napisano Ponad rok temu
wystarczy wstawic mi do dziennika jeszcze jedna kape z historii.. :2gunfire:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no tak, zapomnialem ze w szkole panuje takie kretynskie przekonanie ze kto bojke wygral ten lobuz. ale nie przejmuj sie w zyciu doroslym jest czesto na odwrot, wygrywasz to ty jestes do przodu a typ co lezy do tylu
To zależy jeszcze od sytuacji,otoczenia,ludzi itd.
np.Jeśli koleś będzi bardziej lubiany mimo ze dostał ,to ty mozesz mieć nieprzyjemnosci.
Napisano Ponad rok temu
Albo kogos jeszcze wazniejszego, niedaj Boze..
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak to jest być sławnym? ;-)
- Ponad rok temu
-
Krojenie dla ciuchów i fajnego sprzętu.
- Ponad rok temu
-
zastosowanie kopa w jaja w samoobronie kobiet
- Ponad rok temu