Gołota vs Saleta w czerwcu
Napisano Ponad rok temu
Najbliższa walka Gołoty miałaby się odbyć w grudniu. Przeciwnik zapewne nie będzie za bardzo wymagający. Jednak już za kolejną walkę, która miałaby się rozegrać w marcu w RPA, Polak otrzyma około 300-400 tysięcy dolarów (taką kwotę podał "Przegląd Sportowy").
Jednak prawdziwy hit dla polskich kibiców przewidziano na lato. W czerwcu miałoby dojść do wielokrotnie już zapowiadanej walki Gołoty z Przemysławem Saletą.
Co o tym sądzicie? Dojdzie wogóle do tej walki? Chętnie bym zobaczył jak Gołota go niszczy tylko żeby to nie była jakaś pokazówka
Napisano Ponad rok temu
Gołota - Saleta na 100 procent!
Jak poinformowało "Tempo", pewna jest walka bokserska, w której zmierzą się powracający na zawodowy ring - Andrzej Gołota i obecny mistrz Europy wagi ciężkiej zawodowców - Przemysław Saleta!
Zanim jednak dojdzie do tego pojedynku Gołota w drugim tygodniu grudnia zmierzy się z jakimś mało znanym rywalem. Jednak w marcu polskiego pięściarza ma czekać już dużo trudniejszy sprawdzian a i wysokość kontraktu (300 - 400 tysięcy dolarów) będzie znacznie wyższa. Walka ma się odbyć w RPA.
Dopiero po tych dwóch pojedynkach dojdzie do potyczki, która z całą pewnością zelektryzuje fanów pięściarstwa w Polsce. Walka Gołota - Saleta odbędzie się latem przyszłego roku!
Napisano Ponad rok temu
Myslisz ze Golota zniszczy Salete? Mam nadzieje ze zbierze niezle wpierdol od Salety. Golota jest parodią boksera.
Ukłonyw strone prawdziwych !!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na ringu?
Hehe. Mam nadzieje ze dojdzie do tej walki.
Myslisz ze Golota zniszczy Salete? Mam nadzieje ze zbierze niezle wpierdol od Salety. Golota jest parodią boksera.
Co do jego zachowani i psychiki to się nie wypowiadam, ale różnica w technicznice i wyszkoleniu między Gołotą a Saletą jest spora i to na nie korzyść Salety. Gdybym miał typować zwycięzcę to Gołota powinien roznieść Saltę w pierwszej rundzie.
Napisano Ponad rok temu
Andrzej ma wady, jak kazdy czlowiek, ale jest swietnym bokserem.
Jak dla mnie ta walka jest tylko pod salete. Chlopak ma ostatnio dosc duzo szczescia i lubi pieniadze. Za walke z Andrzejem dostanie wielkie pieniadze. A czym ta walka jest dla Andrzeja ? Sprawdzianem tego co udalo mu sie osiagac podczas 2 lat przerwy ?
Wynik tej walki jest dla mnie jasny i ciut dziwi mnie walka tych 2 polakow. Predzej bym widzial walke Darka z Andrzejem gdyz Saleta jakos nie pasuje do tych 2 wielkich bokserow.
Napisano Ponad rok temu
Walka z Tigerem? Niemożliwe. Gdyby Gołota dostał (a coś czuje, że tak by się stało), to by się skończył. Taka przegrana byłaby jego nieodwołalną śmiercią zawodniczą - więc czemu miałoby to służyć?
A gdyby przegrał Tiger to i jego legenda by osłabła, i to chyba bardzo. Więc nikt takiej walki nie zakontraktuje.
Na koniec dodam, że na boksie się nie znam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Obiektywnie patrzac i biorac pod uwage roznice i wag i wyszkolenia wieksze szanse ma Golota .. ale ja stawiam na Salete .. za moje stracone nadzieje ... i te papierosy co je musialem wypalic zeby mi wkurw przeszedl po walkach Goloty
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dokladnie tak jak mowicie Golota prawdopodobnie wygra ale znacznie bardziej cieszylbym sie i podejrzewam ze 90% polakow rownierz gdyby wygral Saleta.
nie bardzo was rozumiem ja NIE CIERPIE SALETY
uwazam ze to PAJAC
taki pozer i drobny cwaniaczek
juz odniego wole Golote mimo ze tez ma za uszami
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
oczywiscie stawiam na Golote. Pamietam , ze bogdajze na sfd byla kiedys gadka jaki to z Andrzeja frajer , jak to go ludzie nienawidza za to co zrobil... mierzi mnie to okropnie - z tamtej dyskujsi wyniklo ze wszyscy ci ktorzy teraz nan szczekaja pare lat temu uwarzalo go za wspanialego Polaka - chlube narodu...
NIe wiem - narodowa cecha polakow? poki dobry to oklaskiwac , pozniej zbluzgiwac przy kazdej okazji?
Jak bylo z Adamem Malyszem? Skakal pieknie - wszyscy klaskali - spadek formy , noga sie powinela - modnym stalo sie przeklinanie - eee... ten Malysz jest do dupy...
Wracajac do Andrzeja - mam go w glebokim powazaniu - chocby za to ze mieszkajac w USA dalej walczy w barwach polski - nie jak bogdajze Michalczewski.
Jezeli kiedys Golota zostalby trenerem i mialbym mozliwosc trenowania u niego - poszedlbym jak w dym .
Jeszcze raz apeluje - zastanowic sie , czy naprawde Golota niepodoba sie , bo jest be , czy dlatego ze wlasnie 90% mowi ze jest be???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
fakt ze taki opuszczanie reki to braki w abc boksu ale saleta dobrze zaczal i gdyby nie ten jeden bald-aczkolwiek kurewsko istotny- pewnieby wygral... heh glupio to zabrzmialo, inaczej mowiac jezeli salecie uda sie wyeleminowac ten blad moze byc naprawde dobry.
Napisano Ponad rok temu
Ale to fakt że dobrze walczył z tym że od jakiegoś czasu przestał podnosić lewą ręke i się zupełnie odsłonił limo
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ernesto Hoost highlight
- Ponad rok temu
-
Gdzie boks w Warszawie?? najlepie Praga PLD i okolice.
- Ponad rok temu
-
K-1 wyniki ( na zywo)
- Ponad rok temu
-
Stało się! Gołota wraca na ring!
- Ponad rok temu
-
thai po kyokushin
- Ponad rok temu
-
WYMIATANIE w Muay thai po ilu latach?????!!!!
- Ponad rok temu
-
KLUBY THAI box w POZNANIU
- Ponad rok temu
-
Gala boksu w PVP 2 sobota 06.10.02
- Ponad rok temu
-
KnockoutGym - Warszawa
- Ponad rok temu
-
Szczęka